fredag, mars 27

Samt också: DEN ÄR MINDRE ÄN EN MÅNAD KVAR TILLS JAG ÄR NÅGONS FRU *eeeeek*

På bröllopsfronten ganska lite stress ändå måste jag säga. Vi har inte beställt blommor, men vi vet ju hur dom ska se ut, har provdukat och har kontakt med florist så det kan vi göra veckan efter påsk. Jag måste fortfarande sy om min underklänning, men vad fan det KAN inte ta så lång tid. Allt annat? Äh, men om det kanske är typ klart. Vi behöver sätta ihop dekorationerna, men med lite kaffe, mycket tålamod och en eftermiddag så kommer det också vara klart. Vi har gjort bordplaceringen och den känns rätt bra så blir det ändringar så blir det små sådana. Vi har kläder och skor och jag har frisör/make up artist och vi har provsminkat och är överens om hur slutresultatet ska bli. Vi har bokat bröllopsresan och hotellet och hotell för BröLLoPsNaTTeN. Vi ska lämna in ringarna för upputsning och gravering veckan efter påsk och jag har bokat frisörtid för att få till den Perfekta Hårfärgen. Vi har bordsskisser och bilder på dukningen och vi har beställt sprit och goda alkoholfria alternativ. Vi behöver köpa lite ljusstakar och nån drinkbehållare och förbeställa brytbröd och grejer till minglet. Jag behöver köpa underkläder och såna där osexiga shapebrallor och jag behöver gå på manikyr och pedikyr, men det är ju inte direkt trökiga grejer. Jag skulle också vilja gå på massage innan the big day och jag behöver göra nån ansiktsmask eller nåt också, men igen inte så jobbiga grejer. Vi har skickat info till vår vigselförrättare och har telefonmöte med henne på söndag kväll. Maten är bestämd, proväten och vi väntar bara på en summering från projektledaren hos Fåfängan innan vi lägger den slutliga matordern, vilket vi nog bör göra nästa vecka come think of it. In alles, väldigt bra planerat av oss tycker jag. Bara roliga grejer kvar sista månaden och vi är överens om allt. Grattis till oss.

6 kommentarer:

S sa...

Häftigt! Bra jobbat och skönt att det bara återstår en massa roligt!

Den där Andreas sa...

Grattis till er, i förskott! Det har, och är, väldigt underhållande att via dina ord få följa med på vägen fram till bröllopet tycker jag. Ännu roligare med tanke på att jag själv ska skrida till altaret i oktober och således har nytta av alla dina kloka råd och tips.

Den där Andreas sa...

Förresten hur tänker ni kring hotell för bröllopsnatten? Vi tänker att det är självklart för inte vill vi vakna upp hemma börja stöka utan kunna njuta av att sova ut och sen äta låång frukost. Men vi vill hitta ett vettigt hotell också. Festen är på Långbro och vi bor i Bromma så inne i stan funkar ju alltid, men jag har ju dålig koll på hotell i min egen hemstad liksom.

Johanna sa...

Så nära nu!

Hur gör ni med ringar? Ska du ha två eller graverar ni in bröllopsdatum i ringarna ni redan har? Eller hur gör man eg? :)

Linn sa...

S: Tack för pepp!

Den där Andreas: Vad kul att du tycker att det är kul att följa! Jag ska göra ett litet sammanfattande bröllopsinlägg här snart med lite tips om vad som har funkat bra för oss. Hoppas ni hittar nåt bra tips där!

Johanna: Ahmen JAG VET! Till att det är nära alltså. Hur man ska göra med ringar osv vet jag inte riktigt men vi gör såhär: Vi har varsin ring idag. Vi valde att inte gravera när vi köpte dom för nämen jag vet inte riktigt varför men vi har iallafall ett ograverat par och sen får jag en till. Nu har vi bestämt oss för att gravera in varandras namn plus bröllopsdatum i Andreas ring och i min bröllopsring. I min förlovningsring vet jag inte riktigt, men eventuellt bägge namnen plus datum eller bara datum. Eller Andreas namn och datum. Eller bara våra namn. Du ser, jag har inte riktigt bestämt mig men vi måste lämna in ringarna nästa vecka för upputsning och gravering så jag ber om att få återkomma.

Linn sa...

Andreas: Missade ju helt din hotellfråga. Alltså vi har velat så jävla mycket när det gäller hotellet. Först tänkte vi bo borta natten innan, men hemma själva bröllopsnatten och så beställa finfrukostleverans hem. Sen ångrade vi oss och ba näe men det kanske är rätt gött att göra sig iordning hemma och ha allt tillgängligt och då kommer det ju bli stökigt och det vill man ju kanske ändå inte bo i på natten och så blev det hotell. Vi tänkte att vi bor på samma ställe som vi har tipsat våra gäster om för vi ska ju ändå dra till Berlin och bo på lyxhotell några nätter senare. Vi ska bo på Scandic Grand Central för vi tycker att dom har finast rum till bäst pris + fantastisk frukostbuffé. Och det är lätt att ta sig till och från för resande gäster. Lycka till!