onsdag, mars 25

Jag åt precis en liten skål chips på jobbet. Först fixade jag med lite cashflowanalys med vår VD och sen gick jag till köket och tog en liten skål chips som jag lite hetsåt framför skärmen. Aja. Igår var det big spendah på Andreas. Han och hans perfekta herrmediumkropp provade en kostym med en tjej som butiksbiträde som sa att hon var mdm-ansvarig, vilket jag snabbt (hahaha, nej snabbt) räknade ut var made to measure-ansvarig och den här experten sa iallafall att hon inte skulle ändra en endaste liten söm för kostymen satt så perfekt. Först provade han i och för sig ett par byxor i en för stor storlek och jag visste inte riktigt hur jag skulle förhålla mig till det faktum att den snygga jeansröven jag är ihop med helt plötsligt hade en gubbmjukisbyxröv. Jag menar jag vill ju vara supportive och stå och säga hur snygg han är och göra allt till en peppig grej, men mjukisgubbröv? Näe va. Som tur var steppade mdm-tjejen upp sitt game och föreslog ganska så bestämt att han kanske skulle ta och prova en storlek mindre, jo men om han kanske absolut iallafall skulle PROVA en storlek mindre? Thank god för henne alltså. Han blev mycket snygg och hon lyckades dessutom sälja in en mönstrad slips till Mr Conservative som dissade i princip alla hennes slipstips med jag vill inte se ut som att jag är på moderaternas årsstämma. Har jag sagt att jag är rätt så kär i den mannen? Ja, det har jag så moving on. Sen gick vi och köpte ett par (asfula) skor på Nilson och jag fick sälja in mitt  jobb lite grann när hon ropade på sin kollega för att han skulle komma och kolla på våra skor. Jag var verkligen inte nöjd med skovalet och var verkligen inte emot att gå till NK och kolla och där hittade vi (jag) världens finaste skor så dom fick också följa med hem. Sen var Andreas röstvolym nere på väldigt tyst så vi drog till Matbaren och åt kött, drack vin och freaking gjorde klart bordsplaceringen till bröllopet. När vi kom hem provade vi våra bröllopsoutfits och liveade bröllop och somnade sent. Jag fick min mysiga kväll alltså. *nöjd*

4 kommentarer:

Den där Andreas sa...

Det låter som en rätt trevlig kväll det där.

Intressant att din Andreas är den perfekta herrmediummannen, för jag har alltid undrat vem det är när jag ska handla kläder och det endast finns medium kvar. Vi som har passerat 190 cm har det svårare kan jag meddela.

Linn sa...

Haha, är det sant? Jo, men det finns några få topp till tå-mediumsnubbar. Dom är antingen långa och jättesmala, lite som vandrande galgar, eller rätt så korta men med muskler rätt så jämnt fördelat över kroppen. Jag är ihop med den första typen.

Den där Andreas sa...

Helt sant. Jag är lång, har breda axlar, långa armar. Och ja, midjemåttet skulle kunna vara smalare också. Hitta kläder är inte det lättaste. Avundas de som har kropparna stöpta efter klädstorlekarna. Jag har ofta undrat över hur man kommer fram till att en viss storlek har ett visst mått. Särskilt när det ska passas in i nåt S, M, L system, som uppenbarligen inte räcker till då det måste kryddas med ett antal X framför både S och L.

Johanna sa...

Åh fiint, tänk att ni gifter er snart!!