tisdag, mars 19

Svar 4

Felicia undrar: jag undrar hur du ställer dig till din killes politiska åsikter? alltså, är det viktigt att ni tycker samma? är det viktigt att han kallar sig feminist? (tror att du gör det) hade en diskussion om detta igår, därför jag undrar . tycker det är himla knepigt!
undrar även hur du resonerar kring behåring och ev borttagande av detta (mest som tjej då kanske).


Ja, alltså så länge han inte har SD-sympatier eller är übervänster så får han tycka vad han vill så länge han kan lyssna och respektera mina åsikter. Vi behöver inte rösta samma.

För mig är det nog inte så viktigt att ha en kille som skriker ut att han är feminist, men jag skulle ha extremt svårt att vara kär i nån som inte stod för/trodde på jämlikhet och jämställdhet och den respekten för andra det innebär. Nu har jag inte det problemet för just den här snubben och jag tycker samma lika i det här.

Behåring tycker jag är en helt individuell grej. Om man vill raka sig så gör man det, om man känner att man inte vill det så gör man inte det. Det är totalt oviktigt för mänskligheten vad folk gör med sin kroppsbehåring. Jag rakar/epilerar bort mitt för att jag känner mig fräschare då och jag gillar känslan av lena ben.

1 kommentar:

felicia sa...

tack för svaret, intressant! :)