måndag, mars 18

Frågestund har guld i mun(d)?

Okej, jag har tråkigt och frågestunder är ju asroliga eftersom 1) jag får prata om mig och 2) det är nästan som att fylla i formulär och jag ÄLSKAR att fylla i formulär. Nu har jag ju i-och-för-sig haft det tidigare och ni kanske redan vet allt, men det är värt ett försök. Jag lovar att svara på allting som inte rör namn på mig själv, min kille, min familj eller min arbetsgivare. Allt annat är game.

Any takers?

10 kommentarer:

Chaos By sa...

Vilken linje gick du på gymnasiet? Berätta om något som hände under de där tre åren som du än idag kommer ihåg som något bra/dåligt. Om du inte gick på gymnasiet kan du berätta vad du gjorde istället.

S sa...

Undrar vad du saknar mest med Australien, hur du hamnade där överhuvudtaget och kunde stanna så länge (visum etc). Dina favoritplatser i Melbourne och bästa resetips om man aldrig varit där.

Vissa dagar saknar jag Australien så att det gör ont i hjärtat, gör du det med?

Limpy sa...

Om du skulle vara en karaktär i en tv-serie, vem skulle du vara då i vilken tv-serie? Varför?
Vad skulle du jobba med om du fick välja vadsomhelst i hela världen?

felicia sa...

hej!
jag undrar hur du ställer dig till din killes politiska åsikter? alltså, är det viktigt att ni tycker samma? är det viktigt att han kallar sig feminist? (tror att du gör det) hade en diskussion om detta igår, därför jag undrar. tycker det är himla knepigt!
undrar även hur du resonerar kring behåring och ev borttagande av detta (mest som tjej då kanske).
KRAM!

Maria sa...

Kul med frågestund!

Röker du?
Om du exakt just nu fick välja nästa yrke helt fritt (tänk bort utbildningar och erfarenhet osv), vad skulle det bli?
Vet du vad du ska göra när uppsägningstiden går ut?
Vilket är ditt godaste vin?

Jenny sa...

JAg undrar vilka sorts frågeformulärer du gillar bäst. Jag gillar när jag får klaga på något, med förtryckta svar. En enorm tillfredsställelse att kryssa i "under all kritik".

Den där Andreas sa...

Du lyckades ju hitta jackpot med ditt nätdejtande och det kan jag bara gratulera till. Men jag undrar, har du några bra tips att ge en novis på området? Och i denna djungel av nätdejting, vilken är sajten som är bra? Vill minnas att du ratade någon för någon annan.

Josefine sa...

Vilken film har du sett flest gånger? Varför just den? Om du skulle bli ihop med en karaktär ur en tv-serie, vem blir det då? Och vem skulle vara din bästa kompis?

emma sofie w sa...

Vad är det bästa du någonsin gjort för dig själv?

Mirijam sa...

Om året bara bestod av fyra månader, vilka vill du då att det ska vara och varför?

Med tanke på denna "vår" som råder alltså.