tisdag, februari 10

Jag firade kväll igår med att bli asförbannad på Andreas (varför blir jag alltid det precis vid läggdags och aldrig lite mer normala tider så jag hinner bli osams och sams innan jag somnar?) och han var väl rätt sur på mig också så jag hämnades genom att ta upp telefonen, vilket han verkligen hatar, och greja i sovrumsmörkret och sen stampa efter honom och fräsa när han demonstrativt gick och lade sig i soffan. Sen kollade jag på ett avsnitt av Looking och ett avsnitt av Girls på mobilen innan jag somnade. Jag vet inte ens varför jag bryr mig om att titta på Girls när jag verkligen innerligt avskyr samtliga karaktärer förutom Ray. Looking däremot, har ni inte sett det så tycker jag verkligen att ni ska göra det. Iallafall, rätt så jävla ofta i stundens hetta tänker jag hur i helvete ska jag kunna vara gift med den där mannen I RESTEN AV MITT LIV?! för han kan driva mig till vansinne, men det vill jag ju all annan vaken tid så jag tänker att det får vara okej att vara eldklot i magen sten i blicken ibland. Både för honom och för mig såklart.

4 kommentarer:

S sa...

Älskar också Looking! Gillar iofs fortfarande Girls men nu börjar Hannah gå mig på nerverna. min nya favorit är Shoshanna ;)

Linn sa...

Jag kan också gilla shoshanna ibland och även what's her face, Jessa ibland. Marnie är bara så intetsägande och Hannah, låt oss inte gå in på alla de sätt hon är irriterande. Alltså seriöst, varför kollar jag på det när jag blir irriterad bara av att tänka på det?

Sofia sa...

I heart Ray också.
Hannah har gått från efterlängtad uppfriskande antihjälte till enerverande energitjuv. Problemet blir lite att man då undrar vad som liksom finns kvar av... Girls?

Linn sa...

Ahmen ingenting, det är ju det som är grunden till att jag undrar varför jag ens tittar. Såg ett avsnitt till igår och hade NOLL känslor.