lördag, oktober 6

Om jag öppnar restaurang nån gång kommer jag ha stenkoll

Kollar på nån restauranggrej på åttan där tre par har fått varsin restaurang och nu ska fixa en middag där det kommer veganer, vegetarianer, glutenallergiker och nåt mer. Inte en av restaurangerna kan hantera det trots att dom får reda på det tre timmar innan servicen drar igång.

HUR KAN DET VARA SÅ JÄVLA SVÅRT?!

Det är kockar som lagar maten, ej förstagångslagare. Jag kommer på rak arm på minst fem alternativ som är goda, lätta att förbereda och inte innehåller nåt av ovan. Som allergiker måste jag också verkligen trycka på hur mycket roligare det är att äta ute när personalen är empatisk och kunnig istället för att rulla med ögonen och sucka. Herregud alltså.

2 kommentarer:

Colombialiv sa...

Men ja! Eller hur!?

Jojjo sa...

Men verkligen! Åt middag på ett fyrstjärnigt hotell för några veckor sedan, servitören sa tre ggr att jag visst kunde äta det han serverat trots att jag hävdade motsatsen. Mycket pinsamt.