måndag, maj 24

En liten lista

 HAR DU?

Alkohol i kylen:

En flaska champagne som troligtvis har legat där sen vi flyttade in förra året pga 1) vi dricker i princip ingen alkohol men 2) om vi gör det så är det inte champagne eftersom jag tycker det är äckligt. Cava/prosecco kan gå an, men champagne är helt wastead på mig.

Något husdjur:

Nej. Jag är så långt ifrån en husdjursperson som man kan komma. Vi har en miljard spindlar på somrarna, men inget med päls i mitt hus tack.

Puder på dig:

Faktiskt. Kan ibland vara det enda sminket jag har på mig.

Några framtidsplaner:

Går det att ha det i pandemitider? Till helgen ska vi ha ett pyttelitet utomhuskalas för Ellen med tre andra barn och 11 juni ska jag få min andra vaccinspruta. Det är dom planerna vi har. Större/längre planer jobbar inte jag med.

Gymkort:

Nej, det har jag gett upp för längesen.

Några MVG:n:

Nästan bara.

Något beroende:

Det skulle väl vara typ sociala medier isåfall? Jag börjar tycka att det är tråkigare och tråkigare, men absolut att jag ändå går in och kollar typ tusen gånger om dagen.

VEM?

Avskyr du:

Män som köper sex. Män som brukar våld. Män som inte agerar. Män som tar för stor plats. Män som inte hjälper till. Män som idiotförklarar. Det finns en gemensam nämnare här ja.. Och folk i allmänhet som inte tar ansvar. Att inte ta ansvar är det som får det att brinna i huvudet på mig.

Längtar du mest efter:

I vanliga fall min syrra och hennes unge, men just nu är dom här så just nu längtar jag inte efter nån. Eller jag längtar ju alltid efter mamma, men jag vet inte om man kan längta efter nåt man aldrig kan få? Är det bara saknad då kanske?

Stör du dig på:

Ja, män då tydligen. Särskrivning och dålig grammatik. Vilseledande reklam. Snikavgifter istället för att baka in allt i grundpriset. Folk som kör bil men inte vet hur man gör. Folk som skyller ifrån sig. Skor precis innanför dörren. Listan är lång.

VILKEN?

Tidning läser du:

NLT (lokaltidning), DN, SvD, Expressen, NY Times, Buffé, Allt om trädgård och nån obskyr inrednings/designtidning jag gav Andreas i julklapp.

Buss åker du oftast:

Jag tror inte jag har åkt buss de senaste två åren faktiskt.

Dag fyller du år:

Sjätte november.

Årstid föredrar du:

Försommaren. Sensommaren. Riktig vinter.

VAD?

Gör du nu:

Har lunchrast. Kollar på dynboxar till våra utedynor som ligger och dräller på golvet i uterummet.

Gör dig till en bra människa:

Att jag tar ställning och agerar oavsett om det berör mig direkt eller inte.

Gör dig till en dålig människa:

Att jag har brist på tålamod och är lättirriterad.

Vill du arbeta med:

Jag vill jobba med det jag gör nu. Projektleda, kravställa, fixa och trixa och engagera och förhandla och få agera korsfunktionellt.

Har du för storlek i skor:

Sen jag fick barn har jag 38 för det mesta. 

Läser du för bok:

Just nu läser jag ingenting, men 2020 kom jag ändå upp i ett anseligt antal även om det var mest pga omläsning av Sagan om Isfolket av Margit Sandemo. Den var mycket mindre snuskig än vad jag kom ihåg, men jag fångades faktiskt fortfarande av själva storyn.

Ska du göra nu:

Jobba. 

Inga kommentarer: