fredag, juni 5

Vi håller på och velar fram och tillbaka om vad vi ska göra i sommar. Mitt i semestern kommer min bästis bröllop och firande i tre dagar och det vill jag ju inte missa för allt guld i Småland, men innan och efter? Vi har planerat att åka till min syster och hennes kille i Brighton och hälsa på och förut var vi sugna på att ta en hemester, men nu börjar vi bli lite sugna på sol och bad och att ligga helt still under ett parasoll i en vecka så nu vet vi inte. Jag är lite sugen på att åka på äkta svenne-charter för på en sån finns det inga förväntningar över att jag ska göra nånting annat än att ligga i en stol och sippa på en drink. Ska jag vara helt ärlig så är jag rätt sugen på att dra till samma ställe som jag och Egon var på för ett gäng år sen. Så himla lite barn, solstolspaxande tyskar och störiga ungdomar. =perfekt!

5 kommentarer:

Mirijam sa...

Ni hittar ju hit om ni har vägarna förbi Skåne!

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Åh, vad är det för ett ställe? Vi har inte heller bestämt något i sommar, men jag vill också bara ligga under ett parasoll och inte gör mycket mer.

Linn sa...

Mirijam: DET VET DU!

I will not etc: Det var nåt Ving-hotell i Playa del Cura, men nu när jag googlade så fanns inte just exakt DET hotellet med som valmöjlighet. Snyft. Tänker oavsett åka till sånt där parhotell. Jag gillar barn väldigt mycket, men inte när jag vill ligga i en stol och vila.

egoistiska egon sa...

Tänker ofta på veckan där. Så jävla gött det var.

Linn sa...

Men det var ju så himla mysigt ju! JAg tänker också på den rätt ofta.