tisdag, maj 1

Jag hatar HATAR bind/tampongreklamer. Be twisted/släng ut tevespel genom fönstret. OBs nya/gå på lina i högklackat what's your challenge?

Alltså. ALLTSÅ.

Jag är tjej. En gång i månaden har jag mens pga naturens fittighet och då kan jag lova att min challange inte är att gå på ett jävla rep i tio centimeter höga klackar och känna mig "busig". Here's a tip for you mensskyddsreklamare: how about att sluta låtsas som det är nåt hemligt och rosa tjejigt och helt sonika köra med "så du slipper blodfläckar på brallorna"? Jag skulle lätt välja ert varumärke om ni körde på det.

7 kommentarer:

Colombialiv sa...

Word!

Kära Syster sa...

Faktiskt!
Men kan inte låta bli att fnissa ändå. För det är ju min egen FOTOGRAFEN som gjort gåpålinaihögaklackarreklamen! Hehehe... Ska framföra förslaget:)

/Anna

Linn sa...

Anna: Ahmen FY FAN! Lyncha honom! Obs. bara om han var med och hittade på reklamen. Om han simply var anställd fotograf är det ok.

Elsa sa...

http://elsa89.blogg.se/2012/april/det-har-med-den-mysiga-mensen.html

Klara sa...

Aaaah, det är faan en av de mest förminskande reklamerna som finns!!! (Oh well) Blir fullständigt galen när jag ser den. Den bästa just nu är reklamen för rexona maximum protection, den är bra paw rihk-titt!

Johanna sa...

Ja! Word!

Johanna sa...

Men haha sjukt roligt och otippat att det var Kära-Syster-Annas fotografen som gjort den..!