onsdag, maj 16

Let's hang out

Vad gör ni? Jag ligger på soffan med en halsduk runt halsen och en filt över mig och tittar på TLC, äter frukt och dricker örtte. Och så googlar jag hjärtklappning+feber för att få reda på om det är normalt att bli helt koko av en förkylning.

7 kommentarer:

Omomigen sa...

Försöker ta mig samman och packa ihop mig till en vinprovning. Vilket just nu känns som att gå mot sin egen begravning. Vill ligga i sängen, äta godis och se True Blood. Punkt.

Linn sa...

Det kommer gå bra. I knowz it.

anna sa...

Jag sitter och jobbar. Lyssnar på denna http://open.spotify.com/track/5SeTFYhfciTKm6HmPXipv5 och andra vackra låtar.
Jag är rätt sunkig och lägenheten likaså. Om någon timme ska jag dock fräscha upp båda, för senare ikväll kommer min MAMMA. Vi bor ca 50 mil från varandra så det ska bli fint att hon kommer.
Krya på dig!!!

Bubbel sa...

Kanske är mer åt flunsahållet än en "vanlig" förkylning du drabbats av? Oavsett vad låter soffläge som en bra start på kureringen, krya på dig! :)

Ms Stiffneck sa...

Hjärtklappning kan en få av vanlig förkylning. Det kan vara läskigt men är inte så farligt.

Dr Stiffy ordinerar personlig slav som byter ut vattnet, fluffar kuddar, vädrar/värmer etc. Går det att ordna?

Linn sa...

anna: det låter ju fantastiskt trevligt! Hoppas ni får det urmysigt.

Bubbel: Jag tror att det är en vanlig förkylning faktiskt. Jag tenderar att bli rätt ynklig även om det bara är en sån också.

Ms Stiffneck: Tyvärr inte. Är inte dödssjuk än, mest gnällig. Det hade varit fantastiskt dock.

tiggerrr sa...

Har jobbat hemma hela dagen för att inte smitta andra med min sura förkylning (som är på det irriterande stadiet att jag orkar jobba, men inte kan träna). Äter Echinaforce och låtsas att det fungerar. Funderar på hur man övertalar människorna på röntgen att man visst kan behålla titansmycken i kroppen under en MR (det SKA gå, men jag ger mig fan på att de kommer krångla). Ikväll ska jag börja läsa The curious incident of the dog in the night-time, dricka te och titta på repriser av Top Model.