onsdag, maj 2

Helgens bokskörd

Förutom att ha läst om Dan Browns I cirkelns mitt  och Marian Keyes Änglar som jag mest bara läste för att dom stod i bokhyllan på mitt rum och som jag säkert har läst minst två gånger förut, läste jag också Jessica Thompsons This is a love story. Och ja, det är en klockren chicklit. Alltså egentligen så är den inte så himla välskriven och handlingen är väl inte sådär himla nydanande direkt, men jag grät ändå fem gånger och hade fjärilar i magen under kanske mer än halva boken. Jag vet inte om det är jag som är knäpp eller så, men jag får lite kärkänslor ibland i böcker. Vissa, som What I loved av Siri Hustvedt, för att jag blir kär i språket och figurerna och miljön, men andra för att jag liksom känner med karaktärerna och ba oooooh, käääääär. Trots att boken egentligen inte är värd det.

Betyg: 3,5/5.

2 kommentarer:

Fredrik sa...

I Cirkelns Mitt av D.B. måste vara den sämsta bok han någonsin skrivit, en av de sämsta över huvudtaget faktiskt. (Nota bene att jag gillar både Änglar & Demoner och Da Vinci-koden. Ja förutom slutet i den sistnämnda, där är filmens slut sju resor bättre.)

Linn sa...

Ja, gud ja. Jag tycker inte att den är bra nånstans. Det är lite som en jävligt dålig bondfilm. Men jag älskade faktiskt Da Vinci-koden när den kom.