tisdag, maj 1

Jag vet inte vad jag ska skriva för jag vet inte vad jag känner och när jag inte känner vet jag inte vem jag är. Jag har ingen mittemellanro.

Det är sol och björkarna slår ut så det syns om man kollar lite noga. Brunt blir ljusgrönt över natt, eller dag då kanske. Det är fint och vår och blablabla. Jag känner mest jaha.

Det är en sån där helg när jag bara vill downsizea. Ta mitt pick och pack och flytta ut i skogen och strunta i karriär och lön och bli liksom förnöjd. Det är bara det att det nog inte skulle göra det för mig efter ett tag heller. Då skulle jag stå där i mina gummistövlar i mitt grönsaksland och gorma över att morötter minsann är så inihelvete tråkiga! och varför händer det ingenting?!

Jag avundas dom som blir vuxna och fattar vad dom vill. Jag har ingen jävla aning om vad jag vill.

4 kommentarer:

Johan sa...

Förstår helt hur du känner. Sitter med samma tankar och tänker att inte kan väl jag fortsätta att jobba med det som jag gör nu i 35 år till? Kan ju inget annat så det blir väl som det blir, men men...

Sedan så kan det inte vara en bra omväxling att få skälla ut ett knippe morötter?

Linn sa...

Äh, klart du kan nåt annat. Man kan ju det man är intresserad av och om man inte kan det så är man ju iallafall mottaglig för att lära sig. Mitt problem är mer att jag inte vet vad jag är intresserad av. Plus att jag inte vill gå ner i lön eftersom jag har mättat munnen efter matsäcken nu liksom.

Johan sa...

Haha, ja om det inte hade varit för behovet av pengar så hade jag slutat på stående fot.

Linn sa...

Jag med. Alla som vinner pengar och ba "jag ska fortsätta med mitt vanliga liv" ljuger. Så är det bara.