torsdag, maj 17

Bloggen undrar

Hoho, folket? Jag har fått kortslutning i huvudet när det gäller mat till mig själv idag. Kan inte ni hjälpa mig? Vad är er bästa rätt?

6 kommentarer:

Maria sa...

Jag gjorde Guinnes stew för ett tag sedan och det blev oh så gött. Serverade med hasselbackspotatis, surdegsbröd och finsallad. Här är receptet som jag utgick ifrån (och modifierade efter egen smak, men det behöver jag väl inte säga till dig): http://www.jamieoliver.com/recipes/beef-recipes/beef-ale-stew-1

Tar lite tid, men det är mest ledtid när den står på spisen och lagar sig själv.

elsa sa...

En av mina favoriter: http://elsa89.blogg.se/2011/march/mat-jag-lagar-vii.html#comment

tiggerrr sa...

Vet inte om det är min bästa, men de här quinoabiffarna tycker jag är grymt goda. http://www.vegbitch.com/2007/03/22/quinoa-burgers-and-lots-of-sushi/
Jag gör dem med rödlök, färsk basilika samt ytterligare ett ägg och lite mer fetaost för att de ska hålla ihop bättre. Någon sorts yoghurtsås till och antingen spicy chipsen som hon föreslår eller en göttig sallad.

Pippigull sa...

Det är försent nu men vill ändå slå ett slag för VÄRLDENS GODASTE kyckling med rosmarin...

http://gullgossensmamma.wordpress.com/2011/05/26/serverat-30-kycklinglar-med-graddig-linguini/

Malin sa...

Jag är besatt av Salsiccia & risonisallad med zucchini. Recept finns på ICA ringens fb sida. Har ätit det fyra gånger på tio dagar. Inget konstigt alls.

Linn sa...

Maria: Jag måste prova den grytan också, men förutom ett mörkare öl och ingen chili så var det ganska likt en chili tycker jag.

tiggerrr: Det låter ju...gott. Närå, men jag kan inte äta ägg så jag har svårt att se hur jag skulle kunna få biffarna att hålla ihop, tyvärr. Men det lät gott!

Elsa: Det är säkert jättegott, men jag äter inte fisk tyvärr.

Pippigull: Det ska jag prova!

Malin: och det! Det såg jättegott ut. Jag är besatt av zuccini just nu. (Kan vara för att dom kostar 5kr styck på mitt ica).