tisdag, maj 24

Män, förihelvete!

Men alltså HUR SVÅRT kan det vara att pissa i det stora hålet som är toaletten? Nån hade glömt att fälla ner toalettsitsen på jobbet och det var helt gulfläckigt på porslinet. Och då har vi ändå städare inne två gånger i veckan. Det känns ju som att det är svårare att träffa just de fem centrimetrar som omringar hålet än det 20 centimeter breda hålet itself. Men nej. Kiss på ringen.

7 kommentarer:

hon i receptionen sa...

Men precis! Sätt er, tack.

JJ sa...

Har du hört om experimentet på Amsterdams flygplats, eller vart det nu va? Dom målade en liten fluga som såg ut att sitta nere i toalettstolen och helt plötsligt minskade kiss på/utanför sitsen med X antal procent. Så, droppa ner ngt i toan så ska du se att killarna siktar rätt!

Linn sa...

hon i receptionen: united we stand osv.

JJ: haha, nu när du säger det så känns det ju som att jag har hört det. Men tycker fortfarande inte att det ska behövas. Sitt ner då om det är så jävla svårt.

Sandra sa...

Har samma problem på mitt jobb där det jobbar 80% män och kunderna är 99% män men en del kan fasen inte ens pricka porslinet utan det har hänt flertalet gånger när jag kommit in att det ligger en STOR pöl framför stolen på golvet, what?!
Hur fasen lyckas dom eller?!
Jag brukar vända på klacken (läs tofflan) och gå ut utan att ha uträttat mitt behov och äckla av mig lite och hoppas på att "den skyldige" hör mig =)

Sandra sa...

Detta möttes jag av i vintras, någonting jag har fattat hela tiden.

http://sandrapunkt.blogspot.com/2011/01/klara-besked.html

Linn sa...

Sandra1: I vanliga fall har vi separat tjej-/killtoa, men vi har en som är samma. Jag fattar inte heller pölen framför. SITT NER DÅ! liksom. Du kanske kan printa Sandra2's länk och sätta upp?

Sandra2: HAHAHAH!

Sandra sa...

Det har vi här oxå men tjejtoan ligger på andra våning och ibland hinner/orkar man inte springa upp.
Den där lappen kan komma att sitta på våra toaletter snart =)