tisdag, juni 7

Vinn en bok!

Evelina är var lite ivrig i beställarfingrarna samtidigt som adlibris var sjukt sena med att leverera så bokcirkus! har ett exemplar av The Final Testament of the Holy Bible över. Och eftersom vi är så. himla. snälla. så ger vi bort den till nån snäll människa.

Jag har sagt det förr och jag säger det igen: James Frey är en gud. Hans sätt att misshandla/smeka upp språket i brygga är ojämförbart med nån annan författare. Ni vill läsa den här boken. Jag lovar.

Klickklick.

ps. Om ni inte litar på mitt omdöme kan ni kolla här vad Sofia tycker. Sofia jobbar med böcker, so she would know. ds.

4 kommentarer:

Johanna sa...

Men JA! Har just läst om hans böcker på en massa bokbloggar och har (ännu) inte läst en enda. Är MYCKET sugen på att vinna så tack för tipset!

Linn sa...

Jamen varsågod. Om man har en sjukt bra bokblogg måste man ju länka ungefär hela tiden. hehe.

Annalyza sa...

Jag har precis läst klart boken och det är en såndär som man aldrig, aldrig vill låna ut - för tänk om den om den inte kommer tillbaka.

Men jag har funderat på att köpa en till min gamla lågstadiefröken. Hon är runt 80 nu - och panikrädd för att dö.
För att hon växt upp i schartaunska bohslän med en superschartaunsk mamma.

Hon var kanske världens bästa lärare. Läxade upp de som var bra i klassen som var taskiga mot de som inte kunde läsa och räkna så bra.
"Alla har olika talanger i livet. Vem tror du ska laga din bil när du blir stor, om inte Morgan här. Det finns olika talanger här i världen och alla har lika stort värde."

Och hon, av alla människor, vågar inte dö för hon är rädd för Gud.

Oj, det blev långt det här. Hon är på mitt-dåliga-samvete-lista. Har bestämt mig för att gå förbi henne och säga att hon var bäst.
Och att hon inte behöver vara rädd.

Linn sa...

Men in och lämna en kommentar för bövelen! Du måste ju vara med i utlottningen!