fredag, juni 10

Finest moments

Har pratat om mina skräckhistorier ikväll. Typ jordnötsmannen. När jag skulle (inte) gifta mig. När jag såg ett spöke (asså, nej). Rugbykillen som vägrade gå hem och hotade att döda oss. När jag åkte motorcykeltaxi hem från krogen. Glömde dock mina två stalkers och alla gånger jag har 'försvunnit' på fyllan. Alltså på riktigt, om jag gjorde min vanliga smygexit en fredag och faktiskt försvann, undra hur lång tid det skulle ta innan nån saknade mig? Måndag allra tidigast. Det är lite skrämmande att tänka på. Godnatt.

6 kommentarer:

Filip sa...

Haha. Vad kul att du också har en förmåga att försvinna från folk på fyllan. Även jag äger den smått ohyfsade egenskapen att ibland ledsna på skiten och därför välja att gå upp i rök helt utan någon form av avsked. Ligger väl i generna då.

Linn sa...

Ja, det är ju lättare att gå hem om folk inte håller på och tjatar på att man ska vara kvar. Ehe.

Frida sa...

Skulle behöva din enorma kunskap med hur fanken man får bort etiketterna under inläggen, så att de bara syns i sidomenyn.

Tacksam för hjälp osv.

Linn sa...

Jag önskar att jag kunde hjälpa dig med det, men jag har faktiskt ingen aning. Jag har ikryssat att de ska synas under inläggen, men det händer ingenting. Tror jag kan ha en gammal bloggmall eller så är det fel på mitt konto. Men jag ska kolla lite till och återkommer om jag hittar en lösning.

Linn sa...

Ok. tror jag vet hur du gör nu:
1. gå till 'design' och lägg till gadgeten som heter'etiketter' så borde det vara fixat.

välj 'redigera' på blogginläggsrutan och kryssa ur 'etiketter'.

Funkade det?

Frida sa...

Tyvärr fungerade det inte att bocka ur, de syns ändå. Kanske har med bloggmallen att göra, som för dig.

Men tack för hjälpen!