tisdag, juni 14

Sommarläsning

Oj, vi har ju en ny bokklubbsbok. Och oj, vad många andra böcker det visst fanns att shoppa. Ojojoj. Här är sommarläsningen iallafall, copypastead direkt från kvittot. Förlåt för fult, men måste jobba också.

1 "Mistakes in the Background"
Laura Dockrill; Paperback; £5.76

1 "Alone in Berlin (Penguin Modern Classics)"
Geoff Wilkes; Paperback; £5.30

1 "The Unbearable Lightness of Being"
Milan Kundera; Paperback; £5.33

1 "The Bad Girl"
Mario Vargas Llosa; Paperback; £7.09

1 "Dead Reckoning: A True Blood Novel"
Charlaine Harris; Hardcover; £9.00

1 "The Hand That First Held Mine"
Maggie O'Farrell; Paperback; £4.12

1 "The Losers Club"
Richard Perez; Paperback; £6.40

6 kommentarer:

Johanna sa...

The hand that first held mine - gud vilken fin titel.

Linn sa...

Jag VET! Valde som vanligt bara på titeln så vi får väl se om den är lika bra som den verkar.

egoistiska egon sa...

Hur väljer du böckerna när du köper?

Linn sa...

Uhm, vampyrboken för att jag är beroende, bokkkubbsboken well, pga av bokklubben. Resten på titel, utseende och rekommendationerna på Amazon när jag browsar runt. Inte dom som är till mig specifikt, men när man tittar på en bok så kommer det ju upp 'people who bought x also bought y' och då kan jag söka på författare jag är sugna på att läsa nåt liknande som och sen kolla den rekommendationen. Om samma författare dyker upp ihop med flera jag läst och gillat och har fin titel så köper jag den. Hittade t ex Augusten Burroughs för jag sökte på David Sedaris och Sloane Crosley. Ibland köper jag bara på titeln. Ibland browsar jag massor av olika författare tills de typ bara har en gemensam nämnare och då köper jag den.

Hur väljer du?

egoistiska egon sa...

Justja, tror du sagt det förut. Jag väljer nog mest utifrån såna jag hört om och "hittar" när jag letar. Kollar nästan alltid mot bok.nu vad jag skulle gilla boken för att få ett hum, har för mnga olästa för att orka att köpa böcker som jag sen inte skulle gilla... och NU ska jag lägga en order hos bokus. Hehehe.

Linn sa...

Det är väl lite lika sätt att välja i och för sig. Jag har hela min läshistorik på amazon, du har den på bok.nu. Sen är det ju lite enda sättet för mig som hatar att veta 1) vad andra tycker och 2) vad boken handlar om innan jag själv har läst den. Klart det blir vissa felköp ibland, men å andra sidan har jag hittat riktiga guldklimpar på det sättet också.