torsdag, juni 16

En ond cirkel

Har spytt. Har ont i huvet på grund av vätskebrist. Kan inte dricka en droppe för då spyr jag bara igen. Och får ännu mer ont i huvet.

Kan man dricka bort balanssinnet? Är det därför jag mår illa så fort jag reser mig upp och hela världen snurrar?

Mvh,
Detärintesyndommigdetärsjälvförvållat_83

20 kommentarer:

anydaynow sa...

Var det fanta/rosén som satte spiken i kistan måntro? Hehe.

Lider med dig trots att det är självförvållat. Värsta känslan att knappt kunna vända sig i sängen. Man vill dö.

Omomigen sa...

Åh. Klart det är synd om dig, det är alltid mest synd i världen om den svårt bakfulla. Tricket är att behandla sig själv som magsjuk, tvinga dig själv till små, små klunkar fast du vill hälla i dig vattnet. Resorb. Isbitar. May the force be with you.

Linn sa...

Anydaynow: tyvärr inte. Kanske det som är problemet? Jag envisades med att dricka vinet helt rent. Och den käbslan har jag just nu. Vaknade halv nio och har sen dess legat i ett mörkt rum och stirrat in i väggen. När jag inte spytt dårå.

Omomigen: mitt trick brukar vara sugrör som jag nyper åt med fingrarna så det typ inte kommer så mycket vatten. På så sätt stillas behövet av att svepa i sig fast jag får ändå inte i mig nåt.

Och tack för omtanken, hörrni.

Daniel sa...

Stackars liten!

Mitt tips är isbitar i munnen och micrade blöta små handdukar som man kan badda pannan med och lägga över ögonen. Du vet sånna man fick på flygplan förr i tiden. Funkar varje gång.

Linn sa...

Kan inte du komma och ta hand om mig istället? Du verkar ju ha koll på vad som behövs och så.

Johanna sa...

Det ÄR synd om en när man mår sådär. Micrade handdukar låter som det perdekta tipset ju (förutom att de kanske är skönare kalla? Kallblöta liksom?)

Men annars. RESORB!

Daniel sa...

Tyvärr är ju världen så vist ordnad att vissa täcker upp för er som roar er och faktiskt jobbar på torsdagseftermiddagar. Men, är du fortfarande dålig vid 4 kommer jag och micrar en handduk och kittlar dig i ryggslutet (annat mycket beprövat bakistricks).

Linn sa...

Johanna: alltså jag VÄLTRAR mig i era sympatier. Verkligen.

Daniel: du är ett jävla geni. Har micrat handduk nu och herrejävlar. Föraökte även killa mig i ryggslutet, men det funkade inte riktigt lika bra så du är fortfarande behövd.

Daniel sa...

Ånej, den lätta går jag inte på. Jag vet nog hur du var i söndags och något säger mig att det bara är min kropp du vill åt...

Linn sa...

Och det är ett problem? Närå, jag vill enbart åt dina skillz i bakiskunskap och kanske lite sympatikill i nacken. That's it.

Daniel sa...

Du ljuger så bra...

Colombialiv sa...

Å stackars, stackars! Hoppas det går över snartsnart!

Linn sa...

Du kan få prata om nåt vahettere intellektuellt samtidigt som du tar hand om mig. Om det känns bättre.

Linn sa...

Colombialiv: tack!(!!!) och det börjar släppa. Jag tittar till exempel på pizzamenyn nu iallafall.

Daniel sa...

Nånting intellektuellt? Är det inte du som läser fler böcker än vad jag hinner med morgontidningar?

Nej, i så fall vill jag att jag får berätta jättelänge om mina favoritdjur och att du bjussar på BLT - mackor. Optimal bakismat.

Linn sa...

Så länge dina favoritdjur inte är söta lolkatter eller små råtthundar så är det helt okej. Och alltså det är du som ska ta hand om mig just idag och då känner jag att det är lite snedfördelat om jag helt plötsligt måste laga mat. Jag är vek för bövelen.

Daniel sa...

Jag är löjligt förtjust i älgar.

Du har helt rätt. Du behöver pyssel. Det ingår i behandlingen. Bad. Där har vi det.

Linn sa...

Ursäkta, men vem försöker få av vem kläderna nu?

Daniel sa...

Fotbad. Givetvis. Det vet väl alla att det ingår i bakisbehandlingen? Liksom en liten kompensation åt den andra änden av kroppen för de där micrade handdukarna.

Linn sa...

Jajaja. Det går bra.