tisdag, mars 6

Min mamma har cancer. Så, nu har vi det sagt. Det suger ungefär jättemycket och jag är lite koko i huvudet och tänker jättekonstiga saker och säger åt mig själv att jag är dum i huvudet ungefär hela tiden. Meanwhile ligger min mamma i en säng på ett sjukhus och ringde hit pappa för jag saknade honom så mycket och skämtar om personalen. Som för övrigt är världens bästa personal, så vi skämtar inte elakt. Vi kanske bara skämtar lite om tanten som skötte min farfar när han var sjuk en gång och som var en smula well, hårdhänt och med slight rondör i kroppshyddan som farfar för att ge igen för det burdusa hanterandet genomgående kallade för Lilla tunnan. Jag fnittrar verkligen varje gång jag tänker på farfar och Lilla tunnan. Det är inte så snällt, men ibland får man ta såna chanser för att få fnittra lite.

28 kommentarer:

Livet sa...

Fy fan! Det finns nog inget jag hatar så mycket som cancer. Vad skriver man för kommenter till ett inlägg som detta? Allt låter så litet och när man inte ens känner varandra men fördriver tiden med DrawS ihop. Fy fan för cancerhelvete. Kram! Och jag tänker på dig och din mamma och familjen. Fortsätt hitta saker att skratta åt. Det är viktigt. Ät glass. Det är också bra.

Linn sa...

Tack. Och jag håller med, det är skitsvårt att hitta "rätt" ord, men det fina är att rätt ord egentligen bara är vilka ord som helst.

Colombialiv sa...

Å nej! Fy fan, fy fan, fy fan! Jag skickar massor av kramar härifrån och håller tummarna hårthårthårt för att allt ska bli bra.

<3

elsa sa...

<3 Det är konstigt hur otroligt viktig humorn blir i processen. Den kommer hjälpa dig genom det här.

Josefine sa...

NEJ! Jag vet inte vad jag ska säga och det har jag aldrig vetat när cancer funnits omkring mig. Men jag tänker på dig och din lilla mamma och hoppas att hon får den absolut bästa vård man kan få. Oavsett så har hon en fantastisk dotter vid sin sida. En jättejättestor varm och hård kram

Linn sa...

Tack! Ni är så fina!

Anonym sa...

Allt jag kan säga är att livet på onkologen kan funka rätt reko. Beställde takeaway från greken och hade mys med Criminal minds när mamma låg inne. Avslutade souvlakin med vienetta som fanns i frysen på avdelning. Sedan brukar de bonda rätt bra när de ligger inne med andra tanter!

Det rer sig, landstingen har i princip inget pristak på mediciner!

Haren sa...

Men så väldigt, väldigt trist. Ja, så där oerhört trist att jag inte vet vad jag ska säga. Stor kram till dig och morn din med.

anydaynow sa...

Åh Linn. Orden räcker inte till för inlägg som dessa. Jag skickar en massa styrka till dig & din familj. Och vet du, humor, fina vänner och god mat är nog viktigt för att orka och inte gå sönder av sorg tror jag. Stora kramar.

Matilda sa...

Åh, mitt hjärta blöder med dig! For what it's worth: Kram!

Jessica sa...

Ånej, fy så hemskt! Många styrkekramar och finsk sisu till dig och din mamma och er familj!

Miss Baglady sa...

Aj Aj jag vet inte vad jag ska skriva, men jag tänker på dig och hoppas att ni får tid att umgås mycket. Styrkekramar

emma sa...

Stor kram!

Lisa sa...

Å, Linn! Fan vad sugigt.
*har mycket svårt att ta ordet styrkekram i min mun och vet därför inte vad jag ska säga alls*

Jojjo sa...

Men nej, jävla cancer! Jag håller tummarna för att det går liks bra för din mamma som det gjorde för min när det hemska drabbade henne. Ens föräldrar ska bara vara friska! Många, många kramar till dig, jag vet vad du går igenom.

Anonym sa...

Bamsekram!
<3

/m.

Kära Syster sa...

Kan inte ens föreställa mig vad du känner. Så fruktansvärt. Tänker förstås på dig, din mamma och familj lite extra.

/Anna

Maria sa...

Men nej! Helvetes jävla skit. Usch. Kram.

stina sa...

alltså, nej! hoppas o håller tummar o allt annat för att det ska gå lika bra för din mamma som för min. kram.

stina sa...

alltså, nej! hoppas o håller tummar o allt annat för att det ska gå lika bra för din mamma som för min. kram.

It's all gonna be fine sa...

Åh, Linn. Nej! Dumma cancer! Håller alla tummar så jäkla hårt för att allt ska gå bra. Kram

tiggerrr sa...

Åh, fy fan vad sugigt. Jag är världsmästarsämst på att säga bra saker i såna här situationer, men jag håller en tumme både för din mamma och dig.

JJ sa...

Tänker på dig vännen o din underbara mamma! Känner att man (jag) inte finns där tillräckligt men hoppas du vet att jag skickar alla styrkekramar jag kan. Puss

Camilla sa...

Åh, men nej! Håller tummar för att allt ska gå bra! Kram!

Annika sa...

läser din blogg ofta, älskar hur du skriver, men har kommenterat här bara en gång tidigare och då handlade det också om den här sjukdomen från helvetet. vet vad du går igenom, pappa har samma asiga diagnos. hatar. styrkekramar & finsk sisu till er (som jag såg att nån annan oxå skickat).

anna sa...

Otroligt tråkigt att höra. Önskar att allt går bra. Kram

Linn sa...

Ni fattar inte hur mycket det värmer att ni är så gulliga. Tack så jättejättejättejättejättejättejättemycket!

Johanna sa...

Men å nej nej nej! Vilken skit att läsa, fy bövelen. Håller med folk ovan om att man inte riktigt vet vad man ska säga, mer än typ... vi är svinmånga som tänker på dig. Och heja Linn-mamman. Och kram till dig!