tisdag, mars 13

Bloggen kör en poll

Det här med att bli grounded (jag vet inte ens vad det kallas på svenska), har ni blivit det? Efter tio års ålder alltså. Upp med en hand om ni har det. Berätta gärna om det funkade också. I'm thinking no.

6 kommentarer:

Bonita sa...

nope - kvarsittning har jag aldrig råkat ut för så om det funkar ska jag låta vara osagt.

Bonita sa...

eller vänta? Kvarsittning är väl för 18 inte samma sak - vad är ordet jag letar efter.. eh eh... utegångsförbud!!!! Och det har jag fått.. kanske.. minns inte. Det funkade i såfall.

emma sofie w sa...

japp, upp till 17 års ålder. funkade gjorde det också. mina föräldrar hade stenhård koll på mig som tonåring, mycket tacksam för det idag, mycket hatisk för det då.

Johanna sa...

Hade visst hemmafest när jag fyllde 16 som så att säga spårade lite. Och min kompis hotade en annan med kniv. Efter det: obilgatoriska pappahelger som innebar utegångsförbud varannan helg. I typ ett år. Det var inte jätteroligt kan jag säga!

Christel sa...

Jobbade ihop med min mamma under nått år och hon gav mig utegångsförbud från mitt kontor lite titt som tätt när hon ansåg att jag hade för kort kjol på mig. Det funkade väl sådär. Eller nja, det funkade inte alls med tanke på att jag träffade min sambo på den arbetsplatsen. Han hävdar dock att det inte var mina korta kjolar han föll för, men jag vet inte det jag.

Linn sa...

Bonita: Inte riktigt samma sak näe. Eftersom du inte kommer ihåg väljer bloggen att säga att du inte fick förbud.

emma sofie w: what? Är det sant? Blev du inte helt asförbannad och förjävlig och gjorde sakerna ändå?

JOhanna: hotade en annan? Med kniv? Well, du kanske eventuellt förtjänade ett utegångsförbud. Heh.

Christel: hahaha!