söndag, mars 18

Sak jag borde prata om

Att jag hyser en nästan sjuklig agg mot kyrkan/"gud". Ett av få ämnen jag känner att jag tappar kontrollen när jag pratar om. Lite oklart varför jag gör det dock. Kan man få psykolog för att man tycker att det är roligt att gräva i sitt eget psyke?

6 kommentarer:

Johanna sa...

Känner igen mig! Vet inte heller riktigt var det kommer ifrån, men får alltid hejda mig för att inte bli helt otrevlig gällande detta ämne och trampa på folks tår etc.

Lillen sa...

samma här - har t.o.m gått till det att jag har väldigt svårt att umgås med mänskor som tror på gud. ärligt talat så känns det som om de är idioter som kan tro på de där sagorna...

Lillen sa...

men för att kommentera en av mina "favorit ateister", Ricky Gervais: Remember.. Everyone has the right to believe in anything they want. And everyone else has the right to find it fucking ridiculous. Peace.

Lillen sa...

sorry, nu slutar jag snart... bara en till kommentar av Ricky gervais: we shouldn't even need to have the word atheism. if people didn't invent ridiculous imaginary gods, rational people wouldn't have to deny them.

Linn sa...

Johanna: jag med! Försöker oftast med att mantra "folk får tro på vad dom vill folk får tro på vad dom vill folk får tro på vad dom vill" i huvudet för att inte gå berserk, men just när det kommer till kyrkor/organiserad tro så blir jag bara förbannad.

Lillen: haha! Gillar den sista mest. Och jag har svårt att ta folk som tror på religionsgudar på allvar också. Himla fint av mig.

hanna sa...

att folk får tro på vad dom vill är ju helt jävla sjukt. jag blir vansinnig bara jag tänker på religion. gör mig lika pissed of som att dammsuga.