torsdag, mars 15

Skammen från förr sköljde över mig

Jag hittade en penna med sån där gummiknöl på idag. Var det nån mer än jag som var tvungen att ha en sån där gummiplupp för att få "rätt" grepp när ni skrev när ni var små? Kommer ni ihåg hur sjukt förnedrande det var och hur ful handstil man fick? Samt: nån som vet om såna fortfarande används?

8 kommentarer:

anna sa...

jag tvingades också till det! traumatiskt.

MissParker sa...

Min ena dotter fick det, äntligen, i skolan igår. Så svar ja. Fast nu vill alla ongar ha, så dom tar slut hela tiden...

MissParker sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Summercat sa...

fy, kommer ihåg de där! luktade de inte skitäckligt! jag fick aldrig nån fin handstil, med eller utan. hej vänsterhänt, hatar att skriva med blyerts!

Mia sa...

I min skola var det nån cooling som hade en sån, så naturligtvis vill alla ha det.

egoistiska egon sa...

Tvingades? Det minns inte jag. Däremot hade jag såna pga det skulle underlätta för mig att skriva med vänster hand (skrev "hårt" och fick valk på fingret!) men inte fan hjälpte de. Har för mig att jag tyckte de var coola. Eh?

Linn sa...

anna: visst var deT?!

Miss Parker: Gud, jag som hoppades att det var slut med det nu. Det är ju svinjobbigt att skriva med sån där kludd på pennan.

Summercat: Åh, älskar att skriva med blyerts! Mmm....blyerts!

Mia: Det var ju synd att jag inte gick på din skola känner jag.

Egon: Varför är det så problematiskt i skolorna att folk är vänsterhänta? Don't get it faktiskt. Fast det verkar ju onekligen vara opraktiskt. (Hehe)

Hanna sa...

va? jag VILLE ha en sån. jag fick ingen för ja skrev flör fin. men fejkade o övade på att skriva fult så att ja kunde få ha en sån fin gummiplupp. allt som va annorlunda var coolt o de ville jag ha. diabetes tillexempel. Och ja, jag vafr lite störd.