söndag, mars 25

Sak jag skulle göra om jag träffade en oskuld: springa åt andra hållet. Obs att vi pratar om VUXNA människor nu. I min ålder och över. Också obs att jag skulle springa åt andra hållet åt en tonåring också. Ok? Ok.

8 kommentarer:

elsa sa...

Men en, låt säga 21-årig oskuld då? När blir det weird?

Linn sa...

Jag fyller 29 så jag skulle inte ligga med nån form av oskuld, men säg att jag var tjugoett? Näe, I wouldn't have ändå, men då är det väl ändå kanske mer för att det inte har hänt än ett livsval. Skulle aldrig bli ihop med nån som "vill vänta till äktenskapet".

elsa sa...

Haha det förstår jag. Jag menade mest i allmänhet, vid vilken ålder det blir socialt awkward att vara oskuld (för en person som inte är med i Livets ord dvs)

Linn sa...

När man tar studenten kanske? I wouldn't know för jag var ett slampigt barn som knullade nån vecka efter jag fyllde femton. Minns att man nog tog ganska för givet att folk låg med varandra efter iallafall ettan på gymnasiet. Var man ihop hade man sex iallafall. Vad tror du?

Esa sa...

Såvitt jag vet är väl genomsnittsåldern sexton-sjutton. Var nog inte så många som låg i min skola i högstadiet men på gymnasiet hade man väl indirek haft sex med hela skolan.. tycker också att det är konstigt att vara oskuld när man är typ tjugo. speciellt om det är frivilligt och man inte ens är intresserad av sex.

Linn sa...

Ja, det sista är ju mycket konstigt. Fatta att liksom ha sex när du är typ 28 och ba jahapp, det här var ju inte så roligt. Jag menar practise makes perfect osv.

Limpy sa...

Jag tänker att det vore lite spännande, samtidigt läskigt.

Linn sa...

tycker du? Jag känner att det enbart vore ovärt. Tänk att behöva guida nån. Alltså näe.