tisdag, april 19

En sån där lista från Maria från Nio till fem

HAR DU?

Folköl i kylen:

Ja, nästan jämt. Sen vi flyttade till den här lägenheten så har vi kanske öppnat tre vinflaskor (om vi inte har haft middagar med andra) så en folkis till maten ibland har blivit lite av en thang. Och nej, just nu dricker jag mest bubbelvatten eller cocacola när jag unnar mig. Cocacola kan vara min hang-up den här graviditeten för damn vad gott det är, men är inte fjorton så försöker hålla mig till en burk i veckan till fredagspizzan.

Något husdjur: Nej. Till Andreas stora förtvivlan är jag allergisk så han inte kan ha katt. Jag är rätt nöjd men att vara allergisk för min inställning till cirka alla sorters djur som inte är stora hundar är iiiiih, uuuuuh, ta bort! Måste på riktigt byta sida av gatan om jag möter en chihuahua pga tycker dom är så jävla äckliga.

Någon favoriträtt: Ahmen sånt där libanesiskt plock tror jag, med rödkålssallad och hummous.

Puder på dig: Har nån compact foundation från Make Up Store.

Några framtidsplaner:
Föda en bebis, ta hand om said bebis.

Någon sjukdom:
Astma och allergier mot ägg, fisk, nötter, mandel och sojabönor. 

Gymkort:
Nä. Jag är verkligen svindålig på att träna. 

Några MVG:n:
Uhm, i allt utom Naturkunskap B, Matte B och typ gymnastik tror jag. Gick ut gymnasiet med 19.7. Det var så himla viktigt för mig då, betygen. Nu känner jag mest: åh lilla gumman samt bra fucking jobbat!

Något beroende: 
Andreas. A-fil och Start (nytt beroende sen ett par veckor tillbaka). Färska bär. Bubbelvatten.

Nagellack:
Köpte ett på Kicks i helgen som är gråbeigelila. Det känns hippt och så.

Någon vän som bor i ett annat land:
Ja, ett antal.


VEM?

Avskyr du: 
Nä, men alltså jag avskyr väl ingen? JO! En säljare som verkligen inte fattar vinken och som jag och min kollega kallar Namn The Rapist för att han har en sån rapey attityd. Honom avskyr jag verkligen. 

Längtar du mest efter: Min bebis.

Stör du dig på:Kiera Knightley och hennes enminsansikte, Donald Trump, Anders Timell eller om det är hans bror, eller bägge egentligen. Samt alla män som beter sig som svin och alla kvinnor som stöttar svinigt beteende. (Obs såklart inte dom som blir utsatta och stöttar pga måste!)

Gosar du med: Andreas. Bebins ena snuttefilt och gosegrisen som numera bor i vår säng för att "få vår lukt" (<- div="" hahaha="" inte="" lv="" med="" mig="" orkar="" sj="">

Lagar mat: Väldigt gärna när jag inte är hungrig eller höggravid. För ett par veckor sen hade jag en hel lördag att laga mat till ett par kompisar och det var så himla härligt att stå där och hacka. Jag älskar nästan att laga mat. Om jag är mätt. Är jag hungrig så hatar jag allt så...

Diskar:
Under tiden jag lagar mat eller efter när jag inte har lagat mat. Vi kör på den som inte lagar diskar-metoden här hemma, though just nu kör vi mest på Andreas gör allt-metoden. Den funkar också fint. Hehe.

VAD?

Gör du nu:
Sitter i soffan och tänkte jobba lite, men hittade den här listan istället och kom precis på att jag måste flytta bilen pga städdag och eftersom min aktivitet idag är att åka och tvätta bilen så kanske jag helt enkelt ska duscha, göra mig iordning, åka och tvätta bilen, parkera om den och SEN jobba? Gud, så många val nu när jag har så mycket tid.

Gör dig till en bra människa: Att jag existerar. Jag tycker att alla som inte är dåliga människor borde tänka att dom är bra människor och sen göra så gott dom/vi kan för att göra ännu bättre. Det är inte en individs fel att samhället är som det är, men varje individ kan försöka göra lite bättre. Jag är rätt så bra på att säga ifrån när saker inte sköts schysst och stå upp för dom som inte kan stå upp för sig själva.

Gör dig till en dålig människa: Att jag är rätt så ego i grunden och har en tendens att stänga in mig och inte ägna så mycket tid till mina kompisar. Vilket är skitkonstigt för jag älskar ju dom. Plus är också dålig människa för åker för mycket bil, är dålig på att sopsortera och bidrar verkligen till Sveriges BNP om en säger.

Vill du arbeta med: Jag gillar det jobbet jag har nu.

Är roligast just nu: Att jag och Andreas har det så jävla bra. Jag är stolt över oss.

Har du på dig nu:  Trosor och en sladdrig klänning från Monki.

Äger du för skor: Två tusen par? Jobbar ju med skor såatteh. Nä, men kanske 10 par i hallen och ett gäng till i garderoben. Fördelen med att jobba med skor är kanske att jag byter innan dom blir helt nergådda och fula. 

Har du för storlek i skor: 37. Som råkar vara vår provstorlek på jobbet, därav ovan.

Läser du för bok: When everything feels like the movies av Raziel Reid

Ska du göra nu: Gå och duscha, sminka mig, klä på mig, åka och tvätta bilen.

Inga kommentarer: