torsdag, april 7

Eftersom jag ska jobba sent ikväll så har jag förmiddagen ledig och HALLELUJA vad härligt det är. Inatt sov jag som en klubbad säl i nio timmar och nu har jag legat i sängen och läst och käkat lugn frukost i typ två timmar. Vi ska till barnmorskan halv tolv och sen tänkte jag och pappan till mitt barn käka lunch ihop. Det har typ hänt en gång sen vi blev ihop tror jag. Alltså inte att vi äter lunch ihop för det finns ju helger och semestrar, men att vi äter lunch ihop en jobbdag. Det ska bli mysigt. Jag hoppas på att barnmorskan ska säga att det här barnet nog kommer viiiilken dag som helst, men med tanke på att jag känner cirka noll "tryck nedåt" och inte heller upplever det som att ha "en melon i snippan" så gissar jag att det snarare är så att det blir en lång väntan här. I helgen hade jag lite förvärkar, tror jag. Det gjorde iallafall ont och sammandragningarna (igen, tror jag) tryckte liksom på rätt mycket neråt men det gick över rätt snabbt. Hyste en liten förhoppning där ett tag om att det kanske var bebis på utgång, men nej. Nu ska jag lyxduscha och göra mig iordning.

2 kommentarer:

Jenny sa...

Va? Ska det kännas som om en melon ska komma ut innan förlossningen drar igång? Den notisen fick inte mina barn, kände inget alls dagarna innan.

Linn sa...

Nej alltså JAG vet inte?! Bara så himla många som har sagt typ "åh vänta tills det börjar trycka på ordentligt där i slutet" och "det känns som att det sitter fast en melon i snippy" och sånt så jag tänkte att ja, men så kanske det är? Gött att höra att det inte måste vara så.