torsdag, februari 2

Svartlistat

DHL. Jävla kukföretag. Jag har nog aldrig varit med om ett företag som tappar bort mer paket än vad DHL gör. Igår var det i Stockholm men imorse var det borta. Uhm, jaha? Så hela dagen imorgon när jag ska plåta ny kollektion så har jag ingenting att plåta. Fotograf måste bokas om. Modeller måste bokas om. Redigerare måste bokas om. Men ni får väl skicka grejerna med lite större tidsmarginaler då? Ja, eller så vill vi lita på att DHL faktiskt levererar den utlovade tiden när vi betalar för en prioritet och expresstjänst, I dunno.

*djupandas i pappåse*

4 kommentarer:

tiggerrr sa...

UPS brukar vara likadana. Beställer ofta grejor till jobbet eftersom vare sig de eller DHL kan säga riktigt när de kommer och jag inte kan vara hemma en vecka i sträck för att passa dörren. Sist jag beställde från UPS uppdaterade de bara sin status med "Ringde på dörren, ingen öppnade". Vår receptionist bekräftade att absolut ingen ringt på dörren på hela dagen. Jag ringde och klagade, de bad om ursäkt. Exakt samma sak hände igen dagen därpå. Sedan gick det bara utför därifrån, de lovade en massa saker som de inte höll och det slutade med att jag fick hämta paketet själv på deras utlämningsställe tre dagar senare.

Linn sa...

Ja, dom är gulliga dom där. Det här var dock en garanterad expresstjänst för företag som dom fuckade upp totalt.

Lfthmn sa...

Transportörer går liksom aldrig att sätta dit eller hållas ansvariga för något. Det finns alltid någon annan att skylla på i deras värld.

Linn sa...

Nä, jag vet. Det värsta är ju att det liksom inte finns nåt annat alternativ som är bättre. Alla transportörer är skit.