tisdag, februari 7

Jag har handspritat mig två gånger också

Jag är rätt så trevlig i vanliga fall. Jag brukar inte hålla på och gorma och ha mig bara för att jag vill eller vara otrevlig eller speak my mind i situationer där min åsikt inte skulle göra saken bättre. Förutom när folk går till jobbet trots att dom är sjuka. Det är det absolut värsta jag vet och det gör mig rabiat. Idag har vi tre (3) personer med feber som är på jobbet. Antal gånger jag so far har sagt Gå hem!! med varierande tonfall: 14. Jag har varit här i tjugo minuter.

6 kommentarer:

Frida Gro sa...

Skönt att höra att vi är fler som för denna motiga kamp. Mitt värsta är när dom hostar lungorna ur sig. Hostar i vänster arm och mailar med höger. Man ba: gå hem!

Linn sa...

Eller när dom står med röda rinniga ögon och heltäppt näsa och gör frukost med företagets gemensamma mat. Blir helt DON'T TOUCH THE FOOD!

Jojjo sa...

Fast värst är ändå folk som kommer in fast de är magsjuka (eller dagen efter densamma). Borde vara spöstraff på det.

Frida Gro sa...

Det har hänt att dom deltar på möten och försvinner in på toaletten ibland för att spy ut sin influensa.

Linn sa...

Jojjo: Det ÄR spöstraff på det. Spöstraff och avdrag på lönen i femton dagar minst.

Frida: Näe? På riktigt? Ditt jobb är way värre än mitt jobb isåfall.

Tears and Pearls sa...

Jag jobbar ju på en förskola.... och tänker inte dela med mej om vissa fall som händer här.... inte är det många som har koll eller följer 48 timmars regeln inte..... (ska införskaffa munskydd, för inte fan hjälper handsprit.....)