onsdag, februari 1

Lyd mig igen?

En gång för längelängelängesen började jag läsa bloggar. Vi pratar kanske 2005(?) eller så. Jag läste Virtanen och Maggie May (vart fan tog hon vägen?) och Silverfisken aka Jonas Peterson och Love at first site. Och Bloggfrossa. Eftersom han var ganska flitig med bloggeriet förr i tiden så orkar jag inte gå tillbaka och leta, men alltså jag skrattade så att jag skakgrät av Mikes vardagsbetraktelser. Framförallt hans inneboende hat mot Robert Wells och Stefan Holm. Micket roligt. Sen träffade Mike Tuffast av alla-Josefine och så fick världen liksom vara med i deras förhållande lite grann och så blev det ÄNNU roligare. Nu den senaste tiden så har bägge två varit lite so so med att blogga och på riktigt folket, så kan vi inte ha det. Klicka här och skriv nåt peppigt till Mike och klicka här och skriv nåt peppigt till Josefine så min Reader fylls på med rolighet lite oftare.

5 kommentarer:

Johanna sa...

Åh ja, man älskar ju dem!

Hade äran att dricka öl med Josefine häromdagen, det var mycket trevligt!

Josefine sa...

Haha! Tack Linn. Mycket fint av dig! Ja det har verkligen varit so so med bloggandet de senaste månaderna men nu känns det som att det börjar vända igen. Äh.. jag skyller på vintern.

Linn sa...

Johanna: Är dödligt avis på er bägge.

Josefine: Ja, skyll på vintern. Jag känner också att det börjar bli roligare att blogga igen så jag förstår dig.

mikebike sa...

Åhå... mycket fint gjort av dig linn. Det här ska jag komma ihåg. Jag visste faktiskt inte att du hade läst på min blogg redan på den gamla goda tiden. Ja fan det var varit ett jävla piss med bloggandet på sistone. Har egentligen haft hur mycket lust som helst men så har jobbet formligen våldtagit min tid och orken uteblivit. Nu ska jag prioritera om lite. Ska även börja skita lite i vad folk tycker och tänker. Det har liksom gjort att lusten pyst ut som en lömsk smygpunka. Det var ju det som var så kul med bloggen i början. att jag kunde sriva att jag ville blåsa skallen av nån på nett o om jag kände för det eller tokskända stefan holm om jag kände för det eller hylla något fint när den andan föll på. Jag saknar det. Jag ska reclaima min bloggtourettes.

Tack ska du ha. Jag gillar din blogg med. Som fan. Fast jag har ärligt talat varit ännu sämre på att läsa andras bloggar än att skriva.

Linn sa...

Jorå, jag är en smygläsare av rang. Det är först nåt år in i mitt eget bloggande som jag började fatta det här med att kommentarer gör halva bloggen/bloggandet. Och jag håller med om att ju mer tankar som kommer kring det här med bloggande desto mer prestationsångest av nån form blir det och då blir det svintrist att blogga. Jag upplever ofta hela men varför läser folk det här?-känslan och så ska jag försöka skriva fint eller roligt eller bra och så blir det liksom inte ens jag i slutet. Nu har jag bestämt mig för att sluta med det och tänka att jag skriver för att det är roligt att skriva och sen får folk läsa om dom känner för det. Typ så. Så reclaima bloggtourettesen!

Och jag skrev inte inlägget för att locka fram komplimanger till mig själv, men om du gillar bloggy så kul!