måndag, februari 6

Bloggen bestämmer

Okej folks, nu är det dags för röstning igen. Vi pratar soffbord. Vi pratar hårdmjukt plexi eller slimelobba i vitt. Vi pratar måste bestämma nu. So, ett eller två?24 kommentarer:

Colombialiv sa...

Slimelobban! Definitivt.

Den tjocke konsulten sa...

Dseign och smak är jag inte kvalificerad att uttala mig om men ett bord av plexi borde bli väldigt känsligt om man tappar något med en spetsig kant på det från lite höjd. Blir nog en del nedböjning också om man ställer något tungt på det eller lägger upp fötterna på bordet. Har du kännt på det i verkligheten?

Linn sa...

Tack!

Och ja, det jag är orolig för med plexit är just reporna. Det är väldigt väldigt stadigt så just att lägga fötterna på eller så lär inte spela så stor roll. Men reporna däremot.

Pippigull sa...

Tvåan! Det är måååånga ytor att städa på plexiglasvarianten - över och under och sidor gånger tre...

Den där Jenny sa...

Jag går mot alla andra och säger ett!

Kära Syster sa...

Ett! För det vill jag själv ha:) Har en kompis som hade det och det är hur coolt som helst. Tänk svävande popcornskål (om man ställer en popcornskål på alltså).

/Anna

Mirijam Geyerhofer sa...

PLEXI!!!

emster sa...

den andra

Maria sa...

Ahlgrensbilen i vitt!

Marri sa...

Nummer två! :)

elsa sa...

2!

anna sa...

definitivt nummer 2!

Bondhustrun sa...

Tvåan!!!

Omomigen sa...

1!! Praktiskt kan man vara...sen.

Malin sa...

Slimelooba FTW.

Majja sa...

Jag jobbar med att skyffla runt papper på ett glasmästeri men har oxå lärt mig ett och annat om produkterna. Plexi blir, förutom lätt repigt, lätt statiskt och drar åt sig tex damm. Typ mindre kul tänker jag.

Den tjocke konsulten sa...

Tappar du något med ett vasst hörn på plexi så blir det nog mer som ett stenskott än en repa men bordet kanske är gjort av lexan, då borde det tåla mer.

Chattis sa...

Plexi, absolut!

Johanna sa...

Säger som på fejjan: nummer två!

Jessica sa...

Ettan!

we are the monkeys sa...

Ettan för tusan. Assnygg. Påminner om mitt ju. Sen ser man bara skiten i vissa ljus.

Linn sa...

Tack för tycket!

Och we are the monkeys: Jag försökte ringa dig igår för att få råd, men din telefon var helt "...går inte att nå för tillfället". Wtf?

Lisa Frentz sa...

Understa! (Nr 2)

Emma Danielsson sa...

du har inte funderat på glasbord? jag gick i plexitankar och hade precis samma invändning, att det blir repigt. glas är ju mer hållbart tänkte jag och började leta. har tyvärr inte hittat nåt fint än. men det borde ju finnas?