tisdag, februari 28

Fabian, oh fabian

Enda gången Fabian Bengtsson skulle vara ens nära att vara acceptabel är om han är lika ironisk som han låter när han säger förlåt. Då tar jag tillbaka allt ont jag har sagt. Om det är ett uppriktigt försök från Siba/reklambyrå att be om ursäkt för reklam så önskar jag fortfarande att lådan börjar användas igen.

4 kommentarer:

Filip sa...

Det är ju en patetisk förvrängning av David Brents "If You Don't Know Me by Now". Blir irriterad bara jag tänker på hur folket på den där fantasilösa och usla jävla reklambyrån måste ha skrockat gott åt Fabians "comeback".

http://www.youtube.com/watch?v=qQyAJAIg0vg

Helgerån!

Mirijam Geyerhofer sa...

Du, får man skämta om lådan nu?
JAG drog nämligen ett skämt om lådan i julas och några av mina "vänner" ba ALLTSÅ SÅ FÅR MAN INTE SÄGA DET ÄR JÄTTEHEMSKT OCH TÄNK OM DOM DÖDAT HONOM!

Och då, i julas, när allt man ville ha var lite förbannad julefrid och han bara stod och gapade, då tänkte man kanske typ "mmm, TÄNK om de gjort det. Vad skönt det hade varit".

Linn sa...

Filip: ja, och det. Men jag personligen stör mig mer på Fabbe.

Mirijam: det får man säkert inte. Jag höll ju på och skämta om Fabbe och lådan i våras och fick kommentar på bloggen typ "du brukar vara rolig, men det här är smaklöst". Jag tycker man får skämta om det. Herregud.

Mirijam Geyerhofer sa...

Eller hur? Herregud right back at ya. Tänk om alla kunde vara som vi, hur mycket enklare hade inte livet varit?