fredag, november 1

Nämen alltså, nu är det dags för ett snack här

Vi behöver prata lite om det här med guilty pleasures. Att ha myskväll och se på teve är inget guilty pleasure. Att äta lösgodis räknas heller inte om det inte skämsstora mängder. Att hetsäta kolla på porr peta sig i näsan snigla soffan äta med händerna är guilty pleasures, okej? Okej.

5 kommentarer:

Johanna sa...

Hahaha.

Stina sa...

Lösgodisdisclaimer: sinnessjukt stora mängder så att hälften är nog för illamående. och skulle ngn råka komma hem innan allt är uppätet så gömmer man med fördel pappret + kvarvarande godis mellan soffkuddarna. Sen när man ätit så man mår lite (mycket) illa, då äter man lite till. Upprepa tills allt är slut. Gå på raid i köksskåpen. Herreminje. Vill ha en såsigare guilty pleasure än det här. Byteshandel ngn?

Anonym sa...

OK. Jag var en av dem som skrev en ytterst mjäkig en här nedanför. Men det jag inte vågade skriva var att jag kollar på porr när jag är själv. Men jag tycker det är svinpinigt och har alltid jag-är-en-hemsk-människa-illamående efteråt. There.

Linn sa...

Stina: självfallet. Framförallt det där med gömma påsen/pappret. Känner så att säga igen mig.

Anonym: Yes! I know that feeling också.

Anonym sa...

Jag har ett guilty pleasure här! Söka på ingrown hairs på youtube och njuda av nålar och pincetter och hårstrån i närbild! Såå äckligt men såå himla skön känsla!