onsdag, november 6

Alltså IIIIIIIH! Bästa födelsedagen EVER och klockan är bara barnet. Förutom att jag ägnade halva natten åt att försöka uppdatera datorjäveln utan framgång och kolla ikapp på Revenge och därmed är lite sleepy idag så mår jag som en freaking prins. Plus: ska få åka till Amsterdam med min syrra och till Prag med min kille. Älskar Prag. Älskar Amsterdam. Älskar dom.

7 kommentarer:

Johanna sa...

Har ju grattat på fejjan men tänker att man vill bli grattad överallt när man fyller år.

Så grattis och hurra igen!

Planera resor är för övrigt bästa planeringen någonsin.

Linn sa...

Yey! Älskar grattis så tack så himla mycket igen! Och ja, resor är indeed den absolut bästa presenten ever!

Jessica sa...

Shit vad bra presenter! Och superstort grattis! Hoppas du blir firad med skumpa (= mousserande vin) och kramar och presenter och fanfarer!

Lina sa...

Ja grattis!!!

Josefine sa...

Herregud vad bra presenter. Och grattis igen!

Men Revenge alltså? Är det bra? Jag kollar första säsongen nu och flera gånger surfar jag samtidigt och lyssnar bara på ljudet. Är det värt att fortsätta med andra säsongen?

Emma sa...

Hipp hipp huuuurraaaa!

Linn sa...

Jessica: Tack så mycket! Jag blev ordentligt firad igår måste jag säga.

Lina: tack!!

Josefine: Ja, jag är helt imponerad av dom måste jag säga. Och revenge är bradåligt. Först tänker man bara att dom är så himla dåliga skådisar (det tänker man även sen, men så är det också lite bra) Jag tycker det är värt att fortsätta, men för mig är det mest utfyllnad som jag kollar på när jag inte har nåt annat att kolla på så så himla fantastisk är inte den serien. Gud vilket bra tips va.

Emma: TACK!