fredag, november 22

En dag en dag

Jag var inte så hel igår heller. Jobbade hemifrån, käkade lunch med en gammal kollega och sen efter lunchen när jag ringde min mamma så bröt jag ihop igen. Satt där som ett emo och grinade och målade naglarna (passande svarta) och snorade ner mina kläder. Sen började vi prata om fotbollen och Gernt och så blev jag så arg så allt det ledsna gick över. Sen torkade jag mina randiga kinder, kladdade på lite nytt smink och gick och mötte min kille vid Ringen. Vi köpte glas och servetter till vår lördagsfest och sen fick vi feeling på hemvägen när vi gick förbi Elefantpojken så vi gick in och tog två öl och återupplevde vår första dejt. (Andreas tvingade mig att sitta på samma ställe som första dejten/ avd taking it too far.) Efter två öl är det svårt att ha lust att laga mat så vi fortsatte hundra meter ner på Ringvägen och åt middag på Bacaro. Sen gick vi hem och playade Bonde söker Fru och Alla är Fotografer och sen bläddrade jag lite i min nya Lotta Lundgren-bok och lite i min nya Nyckeln-bok.

2 kommentarer:

Filip sa...

Elefanten! Du, kolla upp Mossutställningar (de som driver lokalerna vi just nu sitter i), de har storslagna planer på att göra en grej ute i Frihamnen. Visst, det är inte Söder (76:an stannar dock utanför dörren), men jag tror - om allting faller på plats - att det kan bli rätt fett. Jag var där ute och rekade i förra veckan och de har en jävla massa rum och storlekar att välja mellan till humana priser. Inflytt tidigast i mitten av december. Om du inte hittar någon kontakt - messa mig nästa vecka så fixar jag det!

Johanna sa...

Fick Lotta Lundgren-matboken av axel och diggar den verkligen, sjukt bra. Fantastisk kombo med bok som går att läsa som en "vanlig" bok fast med recept insprängda. Och så låter allt så gott! Längtar redan efter att testa recepten men har inte hunnit än. Ser dock lovande ut.