måndag, oktober 7

Map my weekend

Ahmen vi var sams såklart. Jag köpte blommor och lagade favoritmat och vi drack vin i soffan och snuttegullade och sen kom hans kusin och co och ba vi ska på utställning med billig öl, ta på en jacka och häng med! så det gjorde vi. I lördags åt vi frukost två gånger gick på stan, min hand i hans hand, och kollade på nåt så tråkigt som teveapparater i vad som kändes som tvåtusen butiker. Sen käkade vi lunch på Broken för att det är sjukt gott och för att det ligger sjukt nära Rigoletto där vi efter lunch såg Rush. Sen drog vi och drack negroni (han, superäcklig) och mojito (jag, supersöt) på Nada och följde upp med en busstur och en dyblöt promenad till La Tentazione, en liten urmysig italienare i Norrtull. Därifrån gick vi till Kåken och drack old fashioned och fidel castros i lilla baren och jag blev urraggad på av en kille i jeansskjorta, fast jag fattade inte det förrän typ efteråt och ba såg du att han försökte ragga upp mig? Jag = hot stuff i nån form av triumf. Innan vi avslutade kvällen med att dricka whisky och ha dj-battle i soffan tog vi en rom och cola på Harvest home. I söndags var jag inte utanför lägenheten due to bakfylla, se ovan.

Har ni haft det bra mina små kycklingar?

2 kommentarer:

Johanna sa...

haha älskar det här inlägget. samt att det vattnas i munnen och törstkörtlarna (well, kanske inte ett ord) när jag läser.

Johanna sa...

haha älskar det här inlägget. samt att det vattnas i munnen och törstkörtlarna (well, kanske inte ett ord) när jag läser.