torsdag, oktober 17

Kan även vara bristen på motion

Jag dras med en förlamande trötthet nuförtiden som gör att jag vill vara fyra år och lägga mig på golvet och sparka och skrika om det minsta lilla (spillde ut kaffe när jag öppnade ett nytt paket) går fel. Den gör också att jag tar nästan två timmar på mig att komma ur sängen och att jag skulle kunna somna sittande ungefär närsomhelst under dagen. Igår somnade jag till exempel innan klockan tio och sov hela natten fram tills jag blev väckt vid sju. Det hände kanske senast när jag var 1) drogad eller 2) tonåring. Jag har googlat det här och kommit fram till att jag antingen är dödligt sjuk eller gravid. Min kille hävdar att det är hösten, lite att göra på jobbet och brist på dagsljus, men jag väljer döden eller gravid. Om man ändå ska må dåligt kan man väl få tycka rejält synd om sig iallafall tänker jag.

7 kommentarer:

Mirijam sa...

Ät D-vitamin kvinna! Och järn!

(Och yey, hoppas du är preggers!)

Linn sa...

Ja, jag får nog börja med det. Samt med att motionera för jag är extremt stillasittande just nu och det är inte bra för nåt.

(och vi håller alla tummar för att jag inte är preggers pga det blir ändå ingen unge just nu så det blir bara meckigt)

Limpy sa...

Skaru testa thaiboxning?

Linn sa...

Näe, så tuff är jag inte. Och framförallt: så vältränad är jag inte. Jag är som en säck potatis blandat med barbapappa just nu så jag tror jag får börja lite grann med det vanliga hederliga motionstränandet faktiskt. Går du på Saras tjejthai?

Limpy sa...

Jag har gått en gång och tyckte att det var skoj. Ska nog gå fler gånger när jag har tid. Tänkte att det är nära dig och så och så är det roligare än det där motionstränandet. Tror du varken behöver vara tuff eller vältränad för att våga dig dit.

Linn sa...

Ja, det är ju nära och bra men jag tror man måste ha lite ork iallafall och jag tror tyvärr jag måste börja träna at all innan jag kan gå på det där. Men sen kanske!

Omomigen sa...

Vi kan gå och shoppa D-vitamin ihop kompis.
Mvh arggriinade just över att katten inte gillar sitt nya, dyra torrfoder.

PS, jag har ett kort som ger en fri vecka på mitt (mina, Nordic Wellness) gym. Vill du ha?