måndag, maj 27

Alexander Lucas

Jag var på nittio minuter massage förut (hej sista veckan på jobbet måste utnyttja friskvårdsbidraget). Sen fick jag ett telefonsamtal som jag på riktigt inte ens kunde ha fantiserat ihop under min högsta hybristopp och som gör att jag (NO JINX) förmodligen ska på en intervju nästa vecka och som gör att jag känner såhär IIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!

8 kommentarer:

Anna sa...

Åh, spännande!

Lfthmn sa...

Fasen vad roligt!

Vet du, jag drömde om dig inatt! Jag drömde att vi var polare och att du hade en otroligt söt och glad bebis med din kille (som också var jättetrevlig). Hade liksom en bra magkänsla när jag vaknade. Så sjukt söt bebis, var det!

Uppochhoppa sa...

Oh my gosh Linn! Här har jag stressat på med livet i full fart och fräs och ja HELT tappat bort dig. Och så läser jag, och kikar och backar och ja. Massa fina framtids och nutidsgrejer. Du har en kille nu! Och snart ett nytt jobb! Fint som snus, eftersom du verkar trivas och vara helnöjd med tillvaron. Jag gillar och blir vldigt glad och varm av att du verkar vara så glad och varm!

Bubbel sa...

Coolt - lycka till! :)

Mirijam sa...

Wiii, PEPPEN, så himla roligt!

Linn sa...

Anna: JA! Det är så himla spännande!

Lfthmn: Hahaha! Förhoppningsvis kommer inte den där bebisen än på ett par år, men vi kan ju hoppas att du har drömt rätt.

uppochhoppa: Men TACK! Vad glad jag blir!

Bubbel: Tack!

Mirijam: *håller tummarna*

Johanna sa...

Yey!! Lycka till!

Anonym sa...

finasteride drug buy propecia germany - order propecia online no prescription