tisdag, juni 5

Nej, jag känner ingen sympati faktiskt

Försöker hitta orsaken till att internet dör av sorg för att niotillfems kille har gjort slut. Hittar niotillfems (del av) svar på frågan vad tycker killar bäst om med dig? Att jag är lätt att bära omkring på. Att jag är lätt att bära omkring på. Nämen, jomen okej. Vi säger så.

9 kommentarer:

Åsa sa...

Tycker det verkar rätt skönt att bli dumpad är det sorgligaste man varit med om i sitt liv. Tänk att leva i en sådan värld? och så känner man sig som nånsorts känslomässigt träskmonster i jämförelse med det

inte skyldig sa...

Äh men riktig sorg är det väl inte många som känner? På riktigt? Det är väl mer att de liksom bara ÄR. Som en institution. Som inte finns mer. Dock att ... Det ju inte är menat så allvarligt, det där att det är världens största grej liksom.

anydaynow sa...

Jag förstår inte heller riktigt det här med att andra människor (som inte ens känner personen i fråga) gråter och är helt förkrossade över uppbrottet.

Däremot kan jag, tvärtemot Åsa, verkligen förstå om personen som blivit dumpad själv känner att det är det sorgligaste som hänt dem. Jag kan ärligt säga att om min nuvarande kille dumpade mig så skulle det ligga i topp bland det värsta jag varit med om. (Då har jag lyckligtvis sluppit uppleva att bli dödssjuk eller att någon av mina föräldrar eller syskon dött, det är nog det ända som skulle väga ännu tyngre.) Men det beror självklart på hur många år och hur stor del av sitt liv man investerat i den här personen.

anydaynow sa...

Och självklart menade jag 'enda' med e. Felåt Linn, vet att du är språkpolis! Hehe

Bubbel sa...

Hm...nämen, va??

Johanna sa...

Håller med (dig och) Anydaynow.. förstår inte alls att/om andra människor blir helt förkrossade, det känns ju ganska överdrivet.

Att niotillfem själv är förkrossad kan jag dock förstå! Bli lämnad av den man älskar är ju ingen kakbit direkt. Det kan jag absolut känna sympati för.

Johanna sa...

Men alltså den där kommentaren om att killar gillar henne för att hon är lätt att bara omkring på... (!) Mycket konstigt sagt.

anydaynow sa...

Ja just ja, jag kom liksom av mig och glömde kommentera ditt faktiska inlägg. Håller iaf med dig om att det där med omkringbärandet var hur töntigt sagt som helst.

Åsa sa...

Haha jag lät ju extremt cynisk. Jag menade faktiskt att världen varit hemskt fin om att bli dumpad var det värsta alla varit med om. Jag önskar alla kunde få leva sådana liv faktiskt. Självklart skithemskt för henne men ja, she'll get over it! /den oromantiska