torsdag, juni 7

Ekorrhjulet

Har inte ni problem med att förstå meningen med livet vissa dagar? Man ba vaknar går upp går till jobbet jobbar handlar går hem lagar mat tittar på teve går och lägger sig. Eller kanske jobbar träffar nån går hem går och lägger sig. Okej, jag skrattar och har roligt och okej, det är fint väder ute och okej, jag gillar mina kompisar. Men ändå. Vad är meningen?

6 kommentarer:

felicia sa...

Tänker på det där varje varje dag. Men mest tänker jag på att jobbet får en stört stor del av min tid. Känns inte ok och jag har svårt att acceptera det.

Jojjo sa...

Ja usch, försöker att inte tänka på det för då blir man nog knäpp till slut!

Limpy sa...

Ja, och så blir man sjuk och så ska man ligga på sjukhus också mitt i allt det där andra tråkiga.

Johanna sa...

Jaa du. Får panik varje gång jag tänker så. Det är ju asjobbigt. Och att man ändå ska dö sen, så att inget EGNETLIGEN spelar nån roll. Så jävla jobbigt att tänka på. Man får helt enkelt se till att skratta mycket och ha det så göttigt man kan, för att det spelar roll för en själv just nu - mer kanske man inte kan göra anspråk på?

T!NA sa...

Jag ser att det finns fler som tänker på hur galet bisarrt livet är egentligen. Fast man får inte tänka sådär jämt, bättre att leva ett liv än inget alls :)

Linn sa...

felicia: jag VET! samtidigt måste man ju för att ha pengar till det andra. Om man inte är UC och älskar att odla egna grisar och klippa vimplar som avkoppling. Which I don't.

Jojjo: Jag brukar hålla mig ifrån det, men vissa dagar är det fan omöjligt.

Johanna: Absolut! Och nej, man kan kanske inte det, men det vore gött att liksom få nån form av mening ibland iallafall.

T!na: Ja gud ja!