torsdag, juni 21

Meddelande till alla föräldrar

Sätt på era ungar hörlurar när dom spelar spel/lyssnar på musik/kollar på film i offentliga miljöer. Alternativt tryck på "mute", hört talas om den funktionen? Ingen tycker att det är okej när en vuxen lyssnar på radio eller kollar på film med ljud på. NEWSFLASH: Det gäller även barn. Okej?

6 kommentarer:

Maria sa...

Hjälp! Sitter vi på samma tåg? *sänker genast på Bossas film*
Jag vet att det inte är världens bästa ursäkt, men lurar funkar inte på Bossa och jag resonerar som att "lite Nalle Puh-ljud är bättre än gallskrik".

Felicia sa...

alltså. herregud. who the fuck does that, tänker jag spontant. då kan jag lika gärna hiva fram min boomblaster på väg hem från jobbet i eftermiddag.

felicia sa...

jag brukar säga till. har gjort en regel för mig själv att antingen får jag inte störa mig eller så säger jag till.
har även sagt till när det läcker sjukt mycket ljud från folks hörlurar.
grejen är ju att de flesta inte fattar att de stör, blir förlägna och sänker/sätter på sig lurar direkt.
nu har jag inte egna kids, men såna där stora lurar på ungar funkar väl?
är helt med dig linn.

Maria sa...

Haha, nu tittar en annan unge på film en stol framför min och de har ta mig tusan volymen på högsta. Så nu sitter jag och gnisslar tänder över fenomenet trots allt.

Nä, hon sliter av sig lurar och kåpor. Men OBS: vi har mkt mkt låg volym på.

Lisa sa...

Okej, okej, okej, hörlurar på. Men hur är det med tittut, då?

Ponera till exempel att det råkar sitta ett barn i ettårsåldern på sätet framför dig som tycker det är SU-PER-FEST-LIGT att ställa sig upp i sitt säte, titta över nackstödet och säga "tittut!" till dig ungefär 234 582 gånger på en tåg/flygresa. Bör man som förälder gå in och styra upp då också, eller?

Linn sa...

Maria: haha! Nej, jag åkte faktiskt inte ens tåg igår. Vi hade en unge på kontoret som spelade nåt jävla spel på sin ipad så det dånade plink plonk plink! Och ja, hellre gallskrik än barnprogramljud faktiskt. Men. Lägsta volym och nåt astridaktigt hade inte stört mig faktiskt.

Felicia: jag har ofta med mig extralurar som jag brukar erbjuda. Fo realz.

Lisa: det är en heeelt annan sak. Barn är ju barn. Klart dom ska få leka! Jag brukar uppmuntra dom, jag. Det är förvrägda vuxenröster i falsett jag inte klarar av.