onsdag, augusti 9

Vi fortsatte rensningen igår. Helt plötsligt har två fulla byråer och överfulla lådor blivit halvtomma byråer och en garderob med halvtomma hyllor. Det blev en Sellpypåse som hämtas idag, fyra kassar med noppiga, trasiga eller bara allmänt oskänkbara grejer till soprummet och en hög som når till fönsterblecket med fina och tvättade sängkläder, handdukar, dukar och kuddöverdrag som jag tänkte att vi skulle skänka bort. För det måste det väl finnas behov av tänker jag? Om nån har tips på nån organisation som är i behov så hojta gärna!

Passade också på att packa upp fem veckors sommarpackning och när jag var klar och allt var inhängt i garderoberna så gick jag till Andreas och ba alltså nästa gång jag säger att jag behöver nåt klädesplagg så kan du väl bara leda mig till min garderob och öppna dörren? HerreGEUD, jag behöver INTE köpa nånting mer på typ flera år. Har till och med lämnat in tre klänningar hos skräddaren för att laga några sömmar.

Idag är det dags för De Onämnbara Boxarna i garderoben och skräphörnan i köket. Det är ju förjävla tråkigt att städa och jag är så trött vid åtta så jag typ vill gå direkt till säng utan att passera gå, men vad skönt det kommer bli när vi har gått igenom allting och kan börja göra iordning det vi har planerat att göra utan att först behöva leka tetris med resten av lägenheten.

4 kommentarer:

Jen sa...

Hej, förlåt för eventuellt dåligt samvete men gamla kläder går jättebra att återvinna. Tyget, alltså. Såg på nyheterna senast för någon dag sedan hur lite som återvinns och hur det sliter på jorden. Kram!

Linn sa...

Åh, såklart! Vårt soprum har återvinning så att bära grejer dit betyder inte att det var till hushållssoporna. Vi har lagt det för återvinning, men ville inte skänka bort det för det var trasigt eller noppigt eller sånt som ingen organisation tar emot.

egoistiska egon sa...

Ja men typ HM etc tar emot just sånt gammalt tyg-tjafs! Och så får man pengar för det tror jag? ASBRA och tror bättre än återvinningsrummet faktiskt. https://about.hm.com/sv/sustainability/get-involved/recycle-your-clothes.html

UplayOnline sa...

Tyget, alltså. Såg på nyheterna senast för någon dag sedan hur lite som återvinns och hur det sliter på jorden. Kram!


เย็ดสาว