måndag, augusti 14

Sura listan

Ahmen om "alla" andra gör den så tänker väl jag också lägga min lunch på att tjura och sura.

Obehagligaste jag vet: 
Att möta högljudda män i grupp kvällstid. HATAR högljudda män i grupp. Annars när Andreas äter choklad bredvid mig i soffan för han tar en svinstor bit och liksom smack-suger på den UÄÄÄÄHH. Gillar inte heller spindlar eller andra snabba småkryp.

Absolut inte min killtyp: 
Hippies. Rent utseendemässiga attribut dreads, fiskarbyxor och långt skägg. Långt skägg generellt uuuuuääh. Jag tycker ju att det har ungefär samma konsistens som könshår så jag kan liksom inte komma över det. Säljarmän.

Äckligaste mat jag vet: 
Gult pulver-curry. Kan inte ens smaka på mat med sån curry. Banan i mat.

Blir arg på: 
Oftast män. Näst oftast ojämställdheten inom vården. Bubblare: att folk inte FÖRSTÅR att bilar är tyngre än människor och cyklar lite all over the place utan lysen och/eller går rätt ut i gatan.

Sämsta bok jag läst: 
Åh, måste ju vara dött lopp mellan nån Mons Kallentoft-bok som jag på riktigt inte ens tror hade en redaktör pga bristerna i story och tidslinje och allt eller Åsa Anderberg Strollos Hoppas. Eller det finns säkert värre, men dom kommer jag ihåg att jag har varit förbannad på i efterhand och jag skulle aldrig få för mig att plocka upp deras böcker igen. Mons Kallentoft verkar ju i och för sig också vara kanske världens mest osympatiska person vilket jag vet genom bekanta inte alls är fallet med Anderberg Strollo, tvärtom, så han får förstaplatsen därför.

Något som får mig att byta radiokanal: 
Experimentiell jazz eller hårdrock. Får fan panik av ljud utan melodi.

Sist jag ville ta till knytnävarna:
Nej, men slåss gör jag faktiskt inte. Eller JO! Jag ville slå läkaren som förlöste Ellen på käften eller iallafall knuffa in henne jävligt hårt i en vägg efter förlossningen. Vill typ det fortfarande.

Sämsta serien jag nyligen sett:
Jag har inte sett nån dålig serie nyligen för jag har alldeles för lite tid att titta på serier för att orka med nåt som inte är bra, men vi försökte kolla på Westworld och jag dog av tråk och innan dess kollade jag 3,5 säsong av Breaking Bad i förhoppning att det skulle ta sig men nej. Usch.

Fulaste plagg jag vet: 
Alltså egentligen vill jag inte bidra till en utseendemall som gör att nån kan känna sig ful eller fel eller whatever för jag tycker att en ska ha på sig vad en vill om det får en att känna sig snygg, men för MIG och MIN STIL: hade aldrig satt på mig ballerinas eller trekvartstajts med spetsavslut.

Äckligaste drycken: 
Allt med hälso-nånting. Typ juicer med konstiga pulver, kombucha eller macha, energidrycker eller proteinpulver. URK. Eller hallonsoda som Andreas ÄLSKAR. Fy fan vad sliskigt.

Sämsta karaktär i film eller TV-serie: 
Lite dött lopp mellan Johnny Chase i Entourage och George Costanza i Seinfeld. Urtypen av män jag aldrig skulle dejta heller utöver ovan btw.

Det skriker jag när jag blir arg: 
Men KUUUUUUK! eller HELVETE! Är inte så påhittig på den fronten.

Inga kommentarer: