torsdag, augusti 10

Det är cirka tusen grader varmt på jobbet och jag har märkt att jag blir mycket mer svullen av att sitta ner hela dagarna (FML). Får inte ens på mig hälften av mina vanliga skor, men borde väl vara glad så länge jag slipper gå i typ uppklippta converse eller crocs som jag vet att mina kompisar har haft som last resort.

Aha, annars då? Andreas åker till Örebro i helgen för att gå på 40-årskalas så jag och Skrällen ska vara ensamma hemma. Jag har (med förra inlägget in mind) bokat in dejter med tre av mina finisar så jag räknar med att trötta ut Ellen så hon somnar på en sekund. Det har i och för sig blivit så himla mycket bättre med läggningarna sen hon (självmant) gick över till att sova en gång per dag istället för två. Nu är hon svintrött vid åtta och går typ och hämtar snutten och nappen (om hon når den) och kommer och kryper upp i famnen för att gosa. Åh, låt oss prata lite om det här med att vi har fått ett gosigt barn. Det är så himla himla himla härligt att hon gillar att kramas och gosa och pussas och att vi börjar varje morgon med att hon rullar mellan mig och Andreas och liksom trycker sin lilla kropp emot och MMMMMM:ar och vill att vi ska klappa och pussa på henne i typ en kvart. Och! Hon har helt fattat det här med hejdå under den här veckan. Varje morgon säger jag nu ska mamma gå, kom och säg hejdå Ellen och då kommer hon springandes och slänger sig i min famn och vänder upp ansiktet så vi kan pussas lite. Sen sträcker hon ut armarna mot Andreas, gör några slängpussar från hans famn och vinkar frenetiskt. Det är så gulligt så gulligt så gulligt. Det är också himla gulligt att hon blir helt lycklig när jag kommer hem på eftermiddagarna också och springer omkring och kramas och fnittrar och tjattrar och sjunger. ÅH MITT BARN JAG ÄLSKAR DIG.

1 kommentar:

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com