måndag, maj 23

Tre saker som är lol

Ett:
Imorse fick jag slänga ner ungen direkt från bröstet i babynestet och springa till toaletten och sen slänga ner nestet på golvet för att jag blev så plötsligt jävla bajsnödig. Now, om du inte har fött ett barn så kanske du tänker jaha? Men serru, som nyförlöst (allt är relativt) så är det inte a piece of cake att vara supernödig och behöva sätta sig på huk för att försiktigt lägga ner ett barn på golvet samtidigt. Det gick bra för er som undrar, men fy fan vad det inte kändes speciellt värdigt. Plus bonusen att bajsa medan nån ligger och stirrar stint på en? Vänjer man sig?

Två:
Andreas har fått preggobrainz. Det är så jävla jävla roligt. Igår kom han ut i vardagsrummet och såg o-er-hört frågande ut och ba du..dom här bruna liksom frukt..eh..boll..eh..russinaktiga sakerna i fruktkorgen, kan man äta dom? (Du menar passionsfrukten baby? Ja, det kan man.) Vilket kanske inte hade varit så roligt för mig om han inte för ett par dagar sen appropå middagsförslag tyckte att vi kunde äta sånt där platt kött (lövbiff).

Tre:
Mitt barn bjäfser som en räv i sömnen typ jämt, men igår lade hon sig till med färdigheten att gnägga i sömnen också. Alltså det är så URGULL.

Jaha, det här kanske bara är kul för mig pga you had to be there osv, men varsågoda iallafall.


4 kommentarer:

Mirijam sa...

Tips: en välfylld tvättkorg – men inte FÖR välfylld, det måste finnas kanter kvar – är PERFEKT att ha som en liten poopy crib till ungen. Just sayin.

egoistiska egon sa...

Ett: jo men faktiskt? Min konstigaste är när vi var på landet och toaletten är 100 meter bort och jag var ensam med F. Fick springa dit och görat med F sittandes i mitt knä. Hans var rätt stor då (ett år?) och bara stirrade på mig. "Mamma bajsar lite bara".

Och allt: jo, sånt här är fnissigt.

S sa...

Haha "platt kött"! LOL :)

Lfthmn sa...

Höhö! Samma lika. Det var en av oss som hade amningshjärna och inte var det jag.