fredag, maj 6

Fråga till icke-ammande mammor

Jag ammar inte, har inte försökt eller försökt stimulera och inte känt nånting förrän nu och nu har "mjölken runnit till" och internet och 1177 och alla andra informationskanaler har enbart information om mjölkstas när man ammar eller på annat sätt stimulerar. Det är ju vidrigt. Hur får jag det att sluta? Finns det nåt jag kan göra förutom tajt topp och värmeförband? Samt: när går det över? Svar=en miljards ljusår av tacksamhet.

5 kommentarer:

Åsa sa...

Ring MVC och fråga, det finns någon receptbelagd medicin som jag glömt namnet på!

Linn sa...

Jag älskar dig.

Den där om Jenny sa...

Jag fick tabletter redan på förlossningen. Håll koll på vilka du får, de som tas om det gått en tid ska ha konstiga biverkningar (jisses vad jag skrattade när jag läste om det - "överdrivet behov av att köpa saker". http://www.fass.se/m/produkt/19920313000024/uidpublic).

Anonym sa...

Kan egentligen bara instämma i föregående. Det finns tabletter som ska stoppa mjölkproduktionen. Sen tycker jag det är jäkligt konstigt att du inte fick det redan på förlossningen ifall du var på det klara redan då med att du inte ville amma. Det hör till rutinen.

Josefine sa...

Hoppas att det löste sig. De vägrade ge min tabletter "vi gör inte så". Mådde skit i en vecka och hade så JÄVELA SATANS HELVETES ont i brösten.