lördag, maj 28

Sak som gör mig vansinnig

När ens man säger jag tar hela helgen så du får sova meaning nätterna och sen come night fall somnar på den sidan sängen där barnet inte ligger OCH SOVER SIG IGENOM DOM TVÅ FÖRSTA MATNINGARNA. Ja, han lider tydligen också av den manliga hörseln som magiskt selekterar bort alla ljud dom inte vill höra. Som sitt eget namn eller SLUTA SNARKA! eller sitt barns gny/smackande/skrik. Det enda som är värre än att vakna varannan timma all day erry day är fan att vakna varannan timma när man har blivit lovad att slippa. Det blir nog en rolig lördag för den här familjen imorgon också. Not.

2 kommentarer:

Lfthmn sa...

Sömn måste vara det nyblivna päron bråkar mest om. Det är jäkligt svårt att vara generös och storsint när man är dödstrött och så tycker båda att de har det värst. Dessutom läskigt hur out-of-it man blir om man inte sovit tillräckligt. det är baske mig inget att underskatta.

Anonym sa...

Sån jävla klassiker. Och det där med att man själv typ vaknar innan barnet börjar skrika för man har utvecklat nån jäkla övernaturlig förmåga när man blir mamma.
Och killen ba: men om du ändå är vaken är det ju onödigt att väcka mig. Oh the fury!

Kämpa på, det är fan svårt. /hannamag