söndag, juli 6

Igår började jag googla bröllopslokaler (igen). Due to vissa händelser har vi nu ändrst vår ursprungsplan och står på exakt noll planer. Eller vi vet ju ATT vi ska gifta oss och vi har ju köpt ringar, men that's about it. Eftersom alla vägar på internet leder till familjelivs syskon bröllopstorget och på bröllopstorget finns det bara galna människor så frågar jag nu istället er: vet ni nån fin lokal i Stockholm som inte är ett slott eller en herrgård utan mer en hembygdsgård eller vindsvåning där man får: 1) catera själv 2) ta med egen sprit 3) dansa längre än till klockan ett? Tack på förhand!

8 kommentarer:

Sarah sa...

Tyvärr vet jag bara ställen i Uppsala och på landet, men däremot är jag en bra bröllopsfotograf :)

Anonym sa...

Långholmens folkhögskola. Ligger nära värdshuset. Här får du ta med allt och dansa hur länge ni vill. Om någon vill kan de ju sedan sova på värdshuset.

Emma sa...

Här hade jag och en vän 30-årsfest för 75 personer:
http://www.nybohovsrestaurang.se
Inte världens finaste lokal, men väldigt fin utsikt från stora fönster, prisvärt och bra location. Man får ta med både egen mat och sprit om man vill.

Hanna sa...

Åh, jag har en hel jäkla lista på hembygdsgårdar runt Stockholm från när vi letade lokal. Mailar dig när jag hittat den!

Linn sa...

Sarah: då ska jag ha det i åtanke.

Anonym: Tack för tips!

Emma: Tack för tips från dig också! Jag har faktiskt kollat på nybohov, men bilderna på deras hemsida är ju inte direkt nån hit. Ska absolut kolla upp!

Hanna: Åh men ditt lilla gull! Det vore ju fantastiskt.

Anonym sa...

Vi hade vår bröllopsfest på Peder murs källare, där man får ta med egen mat och dryck om man vill samt parta till kl 3. Fördel också att den ligger mitt i stan så att alla kan komma dit och hem enkelt. Lokalen lämpar sig dock bäst för vinterbröllop tycker jag eftersom det är en källarvåning.

Emma Danielsson sa...

jag var på fantastisk nyårsfest för några år sen i en stor lokal på skeppsholmen i ett fint gammalt hus, med möjlighet till egen catering, booza och fest in på småtimmarna. tror det är en folkhögskola som hyr ut. heter kanske skeppsholmsgården eller nåt liknande, ligger iaf på slupskjulsvägen. på övervåningen finns ett jä-häättestort rum (vi satt över hundra sittande gäster), på nedervåningen hade vi dansgolv och bar. varning för att taxibilarna har svårt att hitta dock ...

har även varit på en trettioårsfest i en festlokal i bellevueparken (kommer inte ihåg vad det heter). det är lite mindre har jag för mig och är kanske mer för mindre sällskap eller mingel. men superfint var det iaf.

Linn sa...

AHMEN JAG ÄLSKAR ER! TACK!