lördag, juli 5

Ett uppvaknande

Näe alltså imorse vaknade jag och insåg att jag har gått och blivit tjock. Vi har inte haft spegel på tre månader och well situationen kanske inte har bidragit till speciellt bra mat och så, men på riktigt?! Ställde upp en spegel och ba MEN VEM FAN ÄR DET DÄR? Känns som att det hände över en natt när det i själva verket är ett resultat av ett dekadent leverne år tillbaka. Alltså I don't mind being lite småtjock, men jag vill fan iallafall känna igen mig själv. Lite jobbigt att det här uppvaknandet sker precis första dagen på semestern och semester ändå hör ihop med en viss dekadens. Men men, några veckor till kan jag väl klara av att livea Kicki Danielsson innan jag skärper mig.

Ps. Firar tjockisfaktat med att leka med internet i sängen medan Andreas stödar lägenheten. Känns rättvist och rimligt. Ds.

2 kommentarer:

Christel sa...

Alltså jag tänker så här; om jag lever i dekadens nu i semestertider, äter glass och dricker bellinis och äter alldeles för mycket mat, så kommer ju kroppen bli helt chockad och tappa alla eventuella pluskilon av rena farten när jag börjar gymma sen igen till hösten. Rimligt va? (Och ja, jag har kommit till acceptans med att jag tydligen är en sån person som inte tränar under juni, juli, augusti.)

Linn sa...

haha, jag tänker tänka som dig nu under sommaren. Sen blir det nya tag osv.