fredag, januari 3

Jag hinner ingenting nuförtiden. Jag hade tänkt hoppa på Lisas januarilista, men jag får nog hetsblogga ikapp den i helgen för på jobbet får jag då rakt inget annat än jobb gjort. Jag har lämnat vårt hem i min killes vård och hinner på sin höjd med ett och så kan du väl tvätta det där jag lade på golvet nedanför sängen okej då säger vi så puss puss! Får försöka gottgöra det i helgen eller nåt. 

Igår firade vi för övrigt ett år. (Här kan man läsa om hur jag mådde idag, fast för ett år sen.) Egentligen hade Andreas nog gärna gått till samma ställe som vi var på första gången, men dom har ingen god mat så vi gick till Bistro Bon runt hörnet istället. Jag åt entrecôte, pommes frites, superübergoda haricot verts (kommer be om extra nästa gång) och toppade med vitlökssmör och rödvinssås. Det var sinnessjukt gott. Tyvärr fick jag i mig nåt i efterrätten (citronsorbet, sjukt god) och var tvungen att gå hem och allergimedicina mig och sen ynka fram kan vi lägga oss i sängen och du klappar på mig och jag sover? strax efter tio. Kanske inte så himla sexy times, men det var mysigt och det kommer ju fler årsdagar after all. 

Ikväll kommer Lisa över och så ska vi göra restpizza och sen dricka lite öl. Det blir kul. Hejrå.

5 kommentarer:

Jojjo sa...

Tänk vad ett år går fort ändå. Grattis och hurra för er!

Johanna sa...

Å jag minns jordnötsinlägget så väl. Grattis och hurra till er!

Anonym sa...

Grattis! Ett år är baskemej en bra början! Skål för många fler årsdagar!

Lufthamn

Linn sa...

Tack så himla mycket hörrni! Det kan ha varit så att jag envisades att vi skulle fortsätta ses just på grund av all pepp jag fick här när det begav sig.

Mirijam sa...

Grattis på ett årsdagen och ickegrattis till allergin! Kan du inte ha med dig lite piller i väskan så du slipper gå hem?