fredag, september 30

Choose me! Pick me! Love me!

Det är sällan jag horar ordentligt här i bloggen, men nu ligger det ETTHUNDRA BÖCKER i potten. Alltså fattar ni, etthundra böcker! Och en stringhylla. Och ett Nina Hemmingson-ritat diplom. Och om inte det är värt att hora för så vet jag inte. Så om ni skulle veta nån (ehum) som är lite bra på att boktipsa och få dig sugen att läsa så får ni gärna maila aretsboktipsare@boktipset.se och liksom tipsa lite. Här på Boktipset kan ni läsa mer.

12 kommentarer:

Colombialiv sa...

Done!

Linn sa...

Näe? Äre sant? Iiiiiiiiih! I love you!

Colombialiv sa...

Men jag fick ett delivery failure-mail tillbaka... Buhuu... Och nu hittar jag inte mejladressen på boktipset-sidan så jag kan dubbelkolla den (copy-pastade direkt från ditt blogginlägg)

Linn sa...

Nämen, det är från popupen som kommer på sidan som inte går att copypasta från men den här adressen är det aretsboktipsare@boktipset.se . Jag skrev lite fel. Nu ska det nog funka.

Och igen. tack!!!!

Colombialiv sa...

Done! Igen!

Johanna sa...

Har röstat på dig!

Linn sa...

Men jag DÖR på riktigt. Ni är bäst!

josefin sa...

gjort gjort! du måste vinna för du är världens bästa boktipsare, på riktigt!

Linn sa...

Alltså Josefin, varje gång jag känner mig hemsk går jag och läser din kommentar och så blir jag helt varm och blödig. Tack snälla rara fina du!

josefin sa...

oj oj, det är inget att tacka för! det är bara jättesant. jag hoppas verkligen med hela kroppen att du vinner för du är så jävla värd det!

Sofia sa...

Du bästa tipsaren!

Linn sa...

Josefin: alltså gullegulle dig!

Sofia: men durå! Du kan vara bästa!