måndag, november 2

Detta illamående gör ej under för min personlighet (7+5)

Herre_gud_vad_jag_mår_illa. Hela dagarna, dygnet runt förutom när jag sover. Förut har det varit när jag har varit hungrig eller på väg att bli hungrig, men nu är det mer konstant. Jag är världens tråkigaste människa att leva med just nu för jag är sur och tycker synd om mig själv och tycker allting är tråkigt och äckligt. Jag försöker äta men det är inte superenkelt när bara tanken på att tugga på nånting får mig att vilja dö av disgust. Jag spyr fortfarande inte och klarar ju av att vara upprätt större delen av dagen så jag kanske ändå ska vara lite tacksam, men det är svårt. Plus bonusgrej: har insett att det som växer i min kropp är en liten liten liten liten människa med hjärta och lungor och små fingrar och ögon som börjar få färg och jag tycker det är så himla obehagligt. Vinner most def inte priset som världens gulligaste preggo.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Testa min supermedicin mot graviditetsillamående! Jag åt saltlaktrits konstant hela graviditeterna (Salta katten är bäst, men Djungelvrål och Pingvinpastiller funkar fint de med). Det ska vara tuggigt, salt och ha riktigt socker i sig för att det ska funka. Det betyder att man kanske får hål i tänderna, men man överlever i alla fall. Prova! Det funkade så himla bra för mig, och nu i efterhand tar jag till det vid åksjuka/sjösjuka också, och behöver inte längre ta de hemska Postafentabletterna som förstör hela dagen.
Kram, Sara

Linn sa...

Åh, tack för tips! Jag har läst att lakrits i för stora mängder ger ökad risk för missfall och inte är så bra för blodtrycket och även om det sista inte är ett problem för just mig så vågade jag inte riktigt chansa på det första. Jag insåg efter ett par veckor att vilket socker som helst hjälpte, men tyvärr äter jag rätt lite godis i vanliga fall så när jag åt godis för att få bort illamåendet så fick jag hjärtklappning och svårt att sova pga sockerrus istället. Som tur är gick ju det hela över, thank god! Kram